Багамські

На згадці Багамських островів відразу приходить на думку розкішного пляжного відпочинку, кришталево чистої води для дайвінгу любителів і піщаних пляжів. Сьогодні ми поїдемо до Багамських міст, прогуляємось по місцях, де туристи рідко крокають пішки і дізнаємося, як живе місцеве населення. Ви приїжджаєте до центру Нассау, столиці Багамських островів, і є краса. Магазини, ресторани...

Красиві вулиці колоніального центру, можна погуляти в тіні акацій і послухати на похил птахів рай!

На березі дорогі готелі, гольф-курси ...

Це красива.

Що ще потрібен американський туристичний туризм?

Американський туризм потребує ще більше цуценя готелів! Більше басейнів і гольфу.

Більше різнокольорових будинків для інтраграми.

Магазини

731599

Більше парковок для гігантських круїзних суден.

Це смішно, що якщо ви забили “Багама” в будь-якому пошуковому двигуні, то ви будете надані приблизно такі фотографії.

Ці зображення можна віднести до сотні місць на Землі з Балі до Домініканської Республіки. Вони не мають нічого спільного з країнами, де літають туристи. Не про це реально.

Я не знаю, чому ви повинні піти в Багамські острови:

Коли піти в Дубай:

Відповідна промисловість вже давно перетворилася на швидку їжу. Все те ж саме. Все працює за однаковими стандартами. Ну, можливо, це тільки в Багамах, які Negroes служать вам, і в Дубаї, Паска або філіппінки. Також всі покраїнські пам'ятки однаково тьмяні. Усі колоніальні міста були побудовані на однакових стандартах, як McDonald’s. Усі фортеці, форти, старі руїни, етно-сіл та сувенірні магазини однаково скрізь. Чи знаєте ви, що 90% всіх сувенірів виготовляються в Китаї? Африканська маска і індійський слон статуетки все зроблено в Китаї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли немає необхідності літати на іншу сторону планети для туристичних екзотичних, вона довга приїжджає до вас.

Це інша подорож. Туристична компанія «Карпатська дитина» відрізняється від ресторану «Червоний Мікеландін». Коли я отримую анкету про прибуття в іншу країну, з метою візиту, я завжди пишу «напів». Важливо. Він є туристичним на круїзному кораблі і на пляжі. День мандрівника та нічні дослідження звичаї та життя місцевого населення, він є піонером! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я хочу, щоб окремі візи для туристів!

Давайте подивимося, як живуть люди в Багамі. Прогулянка, де ні американський туризм ніколи не пішло.

Вона не прийшла сюди. Літерально 10 кілометрів від туристичного бронювання.

Магазин захищений військовим об'єктом. Бари на вікнах, гойдалка дроту, навіть дротова стрічка на даху!

Не продаємо на боргу.

Р

У двох штатах корінне чоловіче населення Багамських островів. Сидіння на лавці біля будинку ...

Як варіант, можна сидіти на паркані ...

Ор booze ...

Половина населення п'яна, другий просто сидить під пальмою дерево. Скуштовано вранці. Нагадуємо мене про щось.

Дитячий катання

Деякі божевільні люди.

р.

дитячий садок

Жінки працюють.

З часів Багамської є колишньою англійською колонією, є червоні коробки королівської пошти.

Загальні Багамські будинки

675194

Вони живуть досить бідними.

Магазини

р.

На Різдво Єва, спонтанні краплини, що утворюються на кожному перетині.

Середня вулиця

2698979

Я збираюся, я бачу бабуся сидячи в веселій шапці. Мені потрібно взяти картину її, я думаю.

Я знімаю постріл, а потім хлопець виходить, починає говорити мені, як звичайно: "Привіт, як ви, де ви ... blah blah blah blah blah." А потім він каже,
- Ви хочете дівчину?
Я не хочу, подякую вам, я відповіла ввічливо.
- Виглядайте те, що! - і є істота. Фото цієї «дівчині» є першим в цьому пості.
- Uh-uh, не спасибі - Я маленька кальмаровка з цими дівчатами і полоімітно збирається залишити.
Тільки $15 в час або $10 для мінет! Дуже дешево! - «дівчина» почала хребта і висаджувати різні частини її тіла. У процесі демонстрації товару я помітив, що це було швидше за все, “бой” і не “дівчина”, як я повідомив власника.
- Гаразд, не схожий на Сандра, подивіться на сестру! - а потім слон виходить з кімнати і починає продемонструвати себе.

А він ледве забрав ноги.

Р

Більше місцевих дівчат.

По суті, я розповім, чоловіка з дорогою камерою в найнебезпечніших і найнебезпечніших частинах міста дуже популярна з дівчатами. Кожен хоче познайомитися з вами.

р.

Я рекомендую.

Рибалка

Місцева делікація

р.

Риба продається в мішках 5-10 кг

3610Р. 4200Р.

На бідних ділянках міста все перебігається з старовинними автомобілями.

Іноді вони ремонтуються, хоча це час, щоб відварити більшість з них.

р.

Місцева мода

Так, я модний блогер, мені потрібно писати щось про моду. У Багамах, короткі штани висять з азонів модні.

Сорочки з квітами, як радянські сковорідки емальовані.

Йо, Бразилія

Одягаємо костюм з пробоками.

Місцеві бандери.

76659310

Модний

Ляпанки зношені білими шкарпетками. Це шикарна річ. Який автомобіль. Ви можете їздити по старому японському мамфоті, але головне - круті диски!

Найголовніше в машині є приводи. Стандартний понт, але нічого не можна зробити.

Джерело: рибальська сітка