Багамські

На згадці Багамських островів відразу приходить на думку розкішного пляжного відпочинку, кришталево чистої води для дайвінгу любителів і піщаних пляжів. Сьогодні ми поїдемо до Багамських міст, прогуляємось по місцях, де туристи рідко крокають пішки і дізнаємося, як живе місцеве населення. Ви приїжджаєте до центру Нассау, столиці Багамських островів, і є краса. Магазини, ресторани...

Багамські

Красиві вулиці колоніального центру, можна погуляти в тіні акацій і послухати на похил птахів рай!

Багамські

На березі дорогі готелі, гольф-курси ...

Багамські

Це красива.

Багамські

Що ще потрібен американський туристичний туризм?

Багамські

Американський туризм потребує ще більше цуценя готелів! Більше басейнів і гольфу.

Багамські

Більше різнокольорових будинків для інтраграми.

Багамські

Магазини

731599

Більше парковок для гігантських круїзних суден.

Багамські

Це смішно, що якщо ви забили “Багама” в будь-якому пошуковому двигуні, то ви будете надані приблизно такі фотографії.

Ці зображення можна віднести до сотні місць на Землі з Балі до Домініканської Республіки. Вони не мають нічого спільного з країнами, де літають туристи. Не про це реально.

Багамські

Я не знаю, чому ви повинні піти в Багамські острови:

Багамські

Коли піти в Дубай:

Багамські

Відповідна промисловість вже давно перетворилася на швидку їжу. Все те ж саме. Все працює за однаковими стандартами. Ну, можливо, це тільки в Багамах, які Negroes служать вам, і в Дубаї, Паска або філіппінки. Також всі покраїнські пам'ятки однаково тьмяні. Усі колоніальні міста були побудовані на однакових стандартах, як McDonald’s. Усі фортеці, форти, старі руїни, етно-сіл та сувенірні магазини однаково скрізь. Чи знаєте ви, що 90% всіх сувенірів виготовляються в Китаї? Африканська маска і індійський слон статуетки все зроблено в Китаї. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли немає необхідності літати на іншу сторону планети для туристичних екзотичних, вона довга приїжджає до вас.

Це інша подорож. Туристична компанія «Карпатська дитина» відрізняється від ресторану «Червоний Мікеландін». Коли я отримую анкету про прибуття в іншу країну, з метою візиту, я завжди пишу «напів». Важливо. Він є туристичним на круїзному кораблі і на пляжі. День мандрівника та нічні дослідження звичаї та життя місцевого населення, він є піонером! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я хочу, щоб окремі візи для туристів!

Давайте подивимося, як живуть люди в Багамі. Прогулянка, де ні американський туризм ніколи не пішло.

Вона не прийшла сюди. Літерально 10 кілометрів від туристичного бронювання.

Багамські

Магазин захищений військовим об'єктом. Бари на вікнах, гойдалка дроту, навіть дротова стрічка на даху!

Багамські

Не продаємо на боргу.

Багамські Р

У двох штатах корінне чоловіче населення Багамських островів. Сидіння на лавці біля будинку ...

Багамські

Як варіант, можна сидіти на паркані ...

Багамські

Ор booze ...

Багамські

Половина населення п'яна, другий просто сидить під пальмою дерево. Скуштовано вранці. Нагадуємо мене про щось.

Багамські

Дитячий катання

Багамські

Деякі божевільні люди.

Багамські р.

дитячий садок

Багамські

Жінки працюють.

Багамські

З часів Багамської є колишньою англійською колонією, є червоні коробки королівської пошти.

Багамські

Загальні Багамські будинки

675194

Вони живуть досить бідними.

Багамські

Багамські

Багамські

Багамські

Магазини

Багамські р.

Багамські

На Різдво Єва, спонтанні краплини, що утворюються на кожному перетині.

Багамські

Середня вулиця

2698979

Я збираюся, я бачу бабуся сидячи в веселій шапці. Мені потрібно взяти картину її, я думаю.

Багамські

Я знімаю постріл, а потім хлопець виходить, починає говорити мені, як звичайно: "Привіт, як ви, де ви ... blah blah blah blah blah." А потім він каже,
- Ви хочете дівчину?
Я не хочу, подякую вам, я відповіла ввічливо.
- Виглядайте те, що! - і є істота. Фото цієї «дівчині» є першим в цьому пості.
- Uh-uh, не спасибі - Я маленька кальмаровка з цими дівчатами і полоімітно збирається залишити.
Тільки $15 в час або $10 для мінет! Дуже дешево! - «дівчина» почала хребта і висаджувати різні частини її тіла. У процесі демонстрації товару я помітив, що це було швидше за все, “бой” і не “дівчина”, як я повідомив власника.
- Гаразд, не схожий на Сандра, подивіться на сестру! - а потім слон виходить з кімнати і починає продемонструвати себе.

А він ледве забрав ноги.

Багамські Р

Більше місцевих дівчат.

Багамські

По суті, я розповім, чоловіка з дорогою камерою в найнебезпечніших і найнебезпечніших частинах міста дуже популярна з дівчатами. Кожен хоче познайомитися з вами.

Багамські р.

Я рекомендую.

Багамські

Рибалка

Багамські

Місцева делікація

Багамські р.

Риба продається в мішках 5-10 кг

3610Р. 4200Р.

На бідних ділянках міста все перебігається з старовинними автомобілями.

Багамські

Іноді вони ремонтуються, хоча це час, щоб відварити більшість з них.

Багамські р.

Місцева мода

Багамські

Так, я модний блогер, мені потрібно писати щось про моду. У Багамах, короткі штани висять з азонів модні.

Багамські

Сорочки з квітами, як радянські сковорідки емальовані.

Багамські

Йо, Бразилія

Багамські

Одягаємо костюм з пробоками.

Багамські

Місцеві бандери.

76659310

Модний

Багамські

Ляпанки зношені білими шкарпетками. Це шикарна річ. Який автомобіль. Ви можете їздити по старому японському мамфоті, але головне - круті диски!

Багамські

Найголовніше в машині є приводи. Стандартний понт, але нічого не можна зробити.

Багамські

Джерело: рибальська сітка