"Тау, ти кажеш?" Ось твоїй щелепі.

Поки Росія спостерігала в релізі Ходорковського, влада затягувала шурупами трохи більше.

Так, наприклад, в той час як Ходорковський був летіти до Берліна, Державна думка зуміла затвердити два заочних законопроекти в першому читанні, які в їх недоторканності майже закріпили закон про заборону геї пропаганди серед неповнолітніх (що не існує, якщо що-небудь, навіть в нашому незламному 90-х роках). Перша стосується заборони дзвінків на сепаратизм. Дзвінки. Я маю на увазі слова. Причиною масової вістерії з цієї нагоди і розвитком законопроекту стала заява журналіста Євгенії Альбатса, яка не дзвонила нікому засвідченню з Росії, але поділилася на повітряну ехо Москви точку зору, що розпад нашої держави в поточних кордонах неминучий. Трагічна точка зору? Нереальні? Зареєструватися

Я зацікавлений в тому, як, після прийняття цього закону, я описую щиру і зрозумілу ненависть Московітів, які я постійно зустрічаюся з бізнес-поїздами. Попри те, що Москва бере всі обласні бюджети і розподіляє їх як команди царя. «Ваш Москва небайдужий і нещасливий до нас», - чую в минулому році з Смоленського до Красноярського. Тепер я буду забороняти цитувати цю думку, і дозволяв лише симпатично сказати, що всі зустрілися з обличчям, потіли, що Росія одна і невидима? О, депутати?

Друге право, яке Держдуми тихо затвердило випуск на тлі виходу Ходорковського. Тепер буде можливо блокувати сайти для дзвінків на екстремізм у досудовому порядку, Генпрокуратура вирішить. Це, тепер будь-які ЗМІ, які повідомляють про те, що «погромісти зібралися на вулиці Леніна» можна швидко закривати. Товстушка, ви скажете? Ось твоїй щелепі як Ходорковський летить до Берліна і ви стежите за своїм літаком онлайн.
Далі У той же день Михайло Борисович зустрівся з родичами і дав прес-конференцію, еколог Євген Вітішко був замінений на призупинений термін трьох років для реального пошкодження паркану. Ні, не смішний, просто паркан не був простий, але санітарний, хоча б екологи вважають його дачою Олександра Ткачева. По-перше, немає іншої причини поставити людину в колонії протягом трьох років для «внесення образу на паркані» і пошкодження самої огорожі не видно, хоча прес-служба Ткачева заперечує право власності на сайт. Природоохоронці заявили, що сайт незаконно загинув дерева, що вказані в Червоній книзі.

У той час як інтернет-користувачі обговорили падіння з релізу Михайла Ходорковського, також виявилося, що у нас є, виходить, секретні в'язниці в Болотному випадку. Дмитро Алтайчинов вручив провину кинути водяні пляшки на поліцію 6 травня, Генеральний прокуратура заявив. Шановний прокурор Узагальнено, чому пекло не знаю про це заперечення перед? І чому пекло ви публікувати цю інформацію, поки кожен зайнятий обговорення прес-конференції Ходорковського?

Метод білого шуму є одним з відомих інформаційних технологій, які використовуються органами влади. Так, рік назад, мій колега і я написав статтю в газеті. Ру, за яким в день прийняття скандальних векселів у Державній Думі – на «підрядних агентів», штрафи за мітинги і т.д. – одночасно ухвалені непопулярні зміни до бюджету, наприклад, оскільки увага громадськості була штучно відволікалась. Я думаю, що це сором'язлива для моєї країни, яка цього разу, щоб відволікти увагу від законопроекту, який покарає слова про розпад країни, законопроект, який дозволяє блокувати будь-який веб-сайт на розсуд Генеральної прокуратури, на день відправки еколога до колонії-відкладу для написання на паркані, і так далі, мій стан прикрито випуском Михайла Ходорковського. Весна? Яка? Ні, просто дощ грудень. "Білий шум". Політична зима.
Джерело Ваш текст за посиланням. й