По всьому світу

Жан Бєлівау напередодні свого 45-го дня народження вийшов і для того, щоб якось впоратися з емоційним ударом, він вирішив зробити подорож по всьому світу. Одного разу він пішов додому і виніс на ногу з маленькими або без грошей. У подорожі тривав 11 років і він зрозумів, що гроші не були його основною метою. Прогулянка від депресії
Ідею для поїздки прийшов до Жана, як він був бандруючи вулицею і думав про його фінансові проблеми.

Хто не думав, що якщо ви просто ходите і не зупинилися, ви можете піти по всьому світу і отримати там, де ви почалися? Відмінність полягає в тому, що Жан не сказав про це, він зробив. Він вирішив позбутися від проблем і депресії на нозі.
На поїздці по всьому світу Жан взяв з ним комфортний триколісний кошик, намет, спальний мішок і аптечку. Він не зробив мобільний телефон.
Рано вранці 18 серпня 2000 р., на його день народження, Жан за допомогою сина його закочував свій кошик на вулицю.

«Ми чекали до 9 ранку, коли наші друзі прийшли, і ми не змогли дізнатися, чи це було щасливий день або сумний день», – розповідає Жан. Мій батько, мій вагітна дочка, моя дружина Lucy була там. Люсі відправили запрошення до звітів, але ніхто не продемонстрував. На початку десятого Люсі сказав мені: "Я думаю, що ви повинні піти." Ми захопили, я просто перевернув кут, і в наступний раз ми побачили один раз вже багато місяців.

Маршрути
Повернувшись по куту, Жан очолював для США. У Сполучених Штатах з півночі Жан вздовж Атлантичного узбережжя досягла Південної Америки, він взяв на право і перейшов далі по Тихоокеанському узбережжі. Але один перехрещував Чиліан Атама Десерт, виявився зліва в Аргентину і перехрещений на іншу сторону материка. Перед Жаном був водний бар'єр. Перетин Атлантичного океану на нозі не вдалося.

Джинс перебував на березі. І сталося диво. Місцева авіакомпанія, навчання своєї поїздки, дав йому авіаквитка на протилежний берег. Так Жан переїхала в ПАР і звідти знову переїхала на ногу.
У Лівії Жан не допущений, і він мав піти навколо Марокко. Тоді Жан пішов до Європи і коротко відвідав Англію. Він не заважав піти в Росію через холодну погоду і замість того, як пішов до Індії, Китаю і Південної Кореї, де він сказав, що він зустрів деякі з найбільш дружних людей у світі. Тоді він пройшов через Філіппіни, перехресну Малайзію, Австралію і, нарешті, отримав Нова Зеландія, звідки він повернувся до Канади.

(Рівне)

Питання про гроші
Його подорож тривав 11 років. Весь цей час вони зустрілися з дружиною один раз на рік – на Різдво.
Незважаючи на те, що Жан спробував зберегти стільки, скільки він міг, він вигравав гроші на самому початку своєї поїздки – на американський континент.

"Я не дуже хороший при блювоті, але він прийшов якось природно," він сміється. Я насправді досить сором'язливий, але він виходить його тільки допомагає тому, що в деяких випадках він зачаровує людей. Люди, як правило, давали йому гроші і продукти харчування без запитань.

Коли я чув, що я перехрестив світ на нозі, люди просто подрібнили $20 або $ 50 на кишеню. Я зберіг на все, і це гроші було досить довго. Ви знаєте, в Індонезії і Африці ви можете мати великий $1 страви!
Він був важче спати. За чотири тисячі ночей на дорозі не завжди вдалося знайти притулок.

Більшість часу я просто знайшов місце для сну: Я прогулявся 3-4 кілометри до того, як я знайшов безпечне місце, щоб покласти намет. Або запитав мене до сну. Але це не просто скрізь. У Америці, наприклад, я використовую для збивання семи будинків в рядку, поки я знайшов місце для сну.
Ну, якщо у мене немає сили, щоб знайти місце для сну, я б спати на вулицях або в парках, поруч з бездомним.
Жан оцінив, що він притулив 1,600 сімей під час подорожі, про те ж кількість ночей, які він провів в наметі, решта в пожежної станції, поліцейських вокзалах, церквах, бездомних притулках, лікарнях та школах.

У Єгипті Джинс вилікував свої зуби безкоштовно, отримав сонцезахисні окуляри в подарунок в Індії, в Судан він ate beetles і змії протягом майже двох тижнів, а в Алжирі непрозорі операції і провів два тижні безкоштовно в лікарні. У Філіппіни, переправивши небезпечний розтяг на острові Mindanao, він супроводжувався армією тридцять солдатів, які шанували з ним, «Ми хочемо миру». У Чиліан Атакама Десерт, Жан був майже трохи покупцем. І в Південній Африці він дозволив провести ніч в порожній в'язниці, а охоронець з ранку зрушився помилково відмовлявся відпустити його.
Але головне, що сталося з Жаном під час своєї подорожі не було навіть пригод, але зміни, які відбувалися до нього. У 11 років Жан не заробив центів, і поки вони були найяскравіші і щасливі роки свого життя. Сьогодні він вважає, що успіх матеріалу не є передумовою для щасливого життя.

«Я не подобаю людину, яка рушила на дорогу більше», – розповідає Жан. Я ще не маю грошей, але тепер я відчуваю себе багатим. Ми всі сліпі гроші - є так багато пасток, таких як "хто купити це і ви будете щасливими." Я не вірю, що більше. На мандрівці я зустрілася з багатьма щасливими людьми, які не мали грошей. й
Гроші та щастя
Жан повернувся додому до Канади у віці 56 років. Пройшов по Землі, вкритий загальною площею 76 тис. км, переніс 49 пар взуття і перехрещено 64 країн. Його подорож був не тільки круглим світом, але і першим в його житті. До цього Жан ніколи не подорожував в будь-якому місці, крім поїздки в Флорида.
Жан повернувся додому, як на початку поїздки, банкрутство. Тільки він не турбувався, «Досвід і знання, які тепер є більш цінними, ніж гроші», - сказав він.
Тепер Жан має одну мету: не розірвати термін, який видавець наказав йому друкувати книгу про свою подорож.

Джерело: www.ageofhappiness.ru