Плата за капітальний ремонт

Не секрет, що більшість житлового фонду в нашій країні знаходиться в жахливому стані. З січня 2014 року в векселях для комунальних послуг з’явиться обов’язковий ряд – капітальний ремонт житлового будинку. Тепер від кожної квартири, в залежності від площі, буде знімати додаткову плату - від 700 до 1500 рублів. Кошти будуть зібрані першими в окрузі, а потім переїхали в столицю. І це точка. Давайте скажемо будинок, який ви живете в ремонті. З цього нового «фонду» візьміть дениушку і подаруйте міську адміністрацію для ремонту вашого будинку.
Наступне питання виникає. Чому я не знаю про це?
Відповісти! Цей закон не був рекламодавцем. Не буде. Від 1 січня до цього року люди будуть повідомлені.

Далі Яка ініціатива?!
LDPR запропонував цю ідею Путіну. Погоджено та видано документи для всіх сторін за підписом.
Трохи відступати. При вступі до партії для підписів всі депутати повинні зареєструватися. Вони не можуть. Рішення партії залежить від загальної кількості голосів.
Так. Коли держава Дума підняла загальний голос за цим законопроектом, Жиріновський заявив, що проти. Це означає, що партія проти нього. Ще одна партія відмовилася (Я не пам'ятаю ім'я). Але всі інші погодилися. Включаючи ЕП.
Виявляється, що LDPR встановлює ЕП, оскільки Путін за ЕП у нас є ... і люди, які не знають, з 1 січня знову почнуть залити бруду на ЕП. Це його.

О, приходьте! Вже 3 дні тому підписано новий закон, який позбавляє всіх переваг працівників, які працюють в місцях, шкідливих для тіла. До них відносяться бурери, хіміки та ін.
Це рішення було прийнято в Москві. Розглянуто, наприклад, бурильник працює в свіжому повітрі і не отримує ніякої шкоди. І про морози в Сибірі від -40 до -70 вони не чули. І про випромінювання від свердловин, яке починається після 500-700 метрів.

3610Р. 4200Р.

--img2---

Джерело: рибальська сітка