Жителі Уралського

35-річний мешканець Уральського Рату Фардеєва ремонтув свій автомобіль, коли він раптом почув гучний удар. Запуск на сцену, він побачив миючий автомобіль і без думки двічі кинувся в ісію воду і почав витягти потерпілих. На сцені нещасного випадку я побачила плутанину і пасажирів ВАЗ, які в темряві не могли зрозуміти, де автомобіль, який збитий в пішло. Аудиторія в річці знизилася. Я відразу потрапив в воду і почав витягти людей з автомобіля. По-перше, я отримав водій і пасажир, що сидять на передній сидіння, а потім два пасажири з заднього сидіння. Вони вже несвідомі в часі.

На жаль, одна з людей, які постраждали від Ріната, не виживала - 34-річний пасажир Audi помер від гіпотермії. В даний час були госпіталізовані інші жертви.

Сам Рінат працює водієм і не бачить особливого героїзму в його акті. На сцені нещасного випадку поліція заявила, що вони вирішили прийняти рішення про моє заохочення. Але з самого початку я не шукаю публічності і отримувати будь-які нагороди, головне, щоб врятувати людей, він сказав.

Габаритний зображення

-img2---

Джерело: tgrinews.kz

Категории

Смотрите также

Новое и интересное