І дух Кізлева переховав над ними безперечно. У Севастополі з Києва повернулися протимайдану, три тижні мешкали в наметовому містечку

660144р.
Про свої київські враження
У Севастополі повернулися громадяни, які понад 20 днів були на антимайдані в Маріїнському парку. Поїзд з Києва також зустрівся з органами влади. Про 50 людей прийшли на рідну землю, за даними інформаційного порталу «Севастополь».
- Підняти його. Ми були провідним стовпцем. Ми допомогли KGB оперативно реагувати. Наш стовпець стояв охорону сцени, коли посланїк говорили. Це, скрізь і завжди Севастополь був в першому місці. Ми завжди можемо довіряти. І ми не розбираємо місто. На нас прийшли люди з Києва, Чернігівської області. Вони принесли збереження великогабариту і сказали: хлопці, дякуємо вам за те, що від Севастополя, - сказав Дмитро Сандерріков, членом Союзу творчої Інтелектуології Севастополя.

- Ми проживали в наметі. У нас 48-50. Як ви їсти? Ми робимо польові гриби. Решта його відійшов. Ми спробували диверсифікувати меню. Ми купили все самостійно. Кріплення для чаю, кави. Не допускається курячий сир. Ми не змогли доїхати до міста для їжі, згадуючи депутата Севастопольської міської ради Ніни Пруднікова.

Як і її колеги, вона дуже вражається тим, що вона бачив на Майдані Незалежності і запевняє, що все, що журналісти деяких медіа-шоу і розповідають про спотворення реальності і далеко від реальності.

до Дуже страшно. Є Вагабіс. На зубах з’являються гармати. У яких руках ріжуча різка. Це страшно. Клуби, палиці. На День Святого Миколая ми прийшли показати, що ми мирні. Поцілунок нехай. Ми люди. Ми для міцної об’єднаної України. Він отримав гармату під куртку. Все з гарматами, говорить Ніна Пруднікова.

до Не страшно сказати. Це не слово. Зважаючи на те, що в них є 200 000 людей, які стоять на озброєнні. Коли ми приїхали, Кличко заявив. І сказав він: "Хто звідти там?" Ми відразу оточують. І ми розповіли: «Подивимо прапори партії регіонів і ми дамо вам через». Але я не зробив це. Так вони обстріляли "Зеку!" і "Отримай!" І стояв люди. Я просто почула команди ззовні не підштовхуватися до провокації. Так ми прийшли провокувати. Ми приїхали в мир, з подарунками, продовжує Дмитро Сандриков.

За його словами, люди стоячи, як кажуть, на іншому боці Майдану, прийшли не за ідею: швидше за все, вони вболівальники.

Люди під ехстасією, або під впливом психотропних речовин. Тому що це те, що робить фанатики. Хлопець з стрічкою Європейського Союзу приступив до мене, як ми пішли назад. Він сказав: «Гуї, що ти тут?» Я сказав йому, що ми прийшли в мир. І сказав він: "Ви бров." У нас багато людей. Але вони розповідають по-різному. Вони навчаються по-різному. Що подарувати людям, які не відповідають законодавству, немає людського фактору. Оскільки в очах ми бандитів і вони тверді.

На ніч вони спробували розірвати через нас. Зайдіть наметове містечко на бурі. Коли ми стояв, щоб підтримати охоронців, коли ми ходимо і подивилися, очі склалися. Вони люблять зомбі. І ми чули більше, ніж один раз, коли вони пішли до міста, що вони дали алкоголь там, і що вони були зайняті там, «Маідан сплачує». Вони пішли в супермаркет, стеол і, вийшовши, сказав, що Майдан буде платити, — говорить мешканець Севастополя Максим Шульцев.

Яка пила для волонтерів Севастополя надовго залишиться в пам'яті. В мирний час кров безневинних людей.

Вони просто загиблились, які навіть не мають щитів. Вони були кам'яні, збиті палицями. Вони були збиті з ланцюгами, і вони просто стояли там, бо там не було команди, просто стояв і поставили свої шоломи. Багато людей серйозно травмуються. Про 300 осіб. Молоді чоловіки залишалися без ніг. Бо їхні ноги були подрібнені, говорить Дмитро Сандриков.

Все, що відбувається кияни Севастополя, які мешкали в наметовому містечку Києва, розглянуть невдалу спробу.

«Справді, я б хотів би оголосити, щоб кинути кінець цієї політики, бо ніхто не атакував їх», - сказав Нина Прудникова.
Джерело Ваш текст за посиланням. й