Фото сніжинок

Сніжинки – справжня робота мистецтва, створеного природою. Кожен з них унікальний і другий, просто не існує в природі. Я пропоную вам подивитися на фотографії красивих сніжинок, на зйомки якого автору довелося провести кілька годин. Ви знаєте, що найважчіше про фотографії сніжинок? Ви ніколи не здогадуєте! Найважчіше знайти в цій горі білого сміття, вниз від неба до землі, є кристалом. Я зловив своїми руками пара великих лопаток цих маленьких, цегляно, цегляні шматочки замороженої води. Не вся сніжинка! Просто частини і сміття. Ці крихкі зірочки прилипають в все на своєму шляху. Дивовижна пристрасть до самозахисту.

Для двох годин я половила красиву на скляній полиці з холодильника. Так само шукайте шматочок скла, що збереглася після удару скляної сніжинки. У варені. Просто фрагменти і фрагменти. Шматочки тушів і зламаних голок. І все, що з в'яленим диханням. Одна незручна до теми і пошук починається з зловживання новими сніжинками. Наприкінці експерименту я вже дихаю через трубку підводного плавання, затискаючи ніс з одягом. Здавалося б, сніжинки розтоплялися просто з очей.

Фото сніжинок

Я сподіваюся, ви можете уявити розміри цих штук.

Фото сніжинок

Фото сніжинок

Фото сніжинок

Фото сніжинок р.

Фото сніжинок

Фото сніжинок

576773

Фото сніжинок

Фото сніжинок

Фото сніжинок

Фото сніжинок

Фото сніжинок р.