Неповторні люди шоу-бізнесу

Американський журнал про шоу-бізнес Variety скомпільував і опублікував список найвпливовіших людей 2013 року, що включає як зірки, так і маловідомі особистості у світі. Ми запрошуємо Вас перевірити її.

Дженніфер Лоренс

Я не був великий сюрприз для мене, що Дженніфер Лоуренс був включений до списку найвпливовіших людей. За свою роль у фільмі «Мій хлопець божевільний». Народний журнал названий її найбільш цікавим знаменитістю року.

Oprah Winfrey.

У червні журнал Forbes назвав Oprah Winfrey найвпливовіша знаменитість у світі, тому вона просто не може бути розміщена в цьому рейтингу.

Бен Аффлк.

Ben Affleck - це не тільки найвишуканіший актор в Голлівуді і перспективний режисер, він також є зразковим чоловіком, який став прикладом недбалого сімейного чоловіка.

Каррі Вашингтон

Каррі Вашингтон, зіркаринг в Тарантіно «Джанго Нечаїн», чітко витягував трубку. І в цьому році прес активно пішов з нею, і журнал "Людина" поставив її на 1-е місце в рейтингу найстильніших знаменитостей на планеті.

Джеймс Гандолфіні

Джеймс Гандолфіні, зіграв Тоні Сопрано в серії «Сопранос» Алас, 19 червня 2013 року актор помер, проте він був посмертно включений до списку найвпливовіших людей.

Вінце Гілліган

Автор ідеї мегапопулярного серіалу «Брекінг Бад», Вінце Гілліган також заслужив місце в рейтингу. Це не дивно дано популярність хіміка Уолтер Білий по всьому світу.

Альфонсо Куарон

Alfonso Cuaron зробив список з гравітаціями. Фільм-старінг Sandra Bullock і George Clooney ввели більше $640 мільйонів так далеко.

Неповторні люди шоу-бізнесу р.

Також у списку були:

Телевізор Джон Малоне
Головний офіс CBS Leslie Moonves
Віце-медіа Генеральний директор Шане Сміт
Біблії мінісерії виробники Mark Barnett і Roma Downey
Генеральний директор компанії Ari Emanuel та Patrick Whitesell
Засновник Чернівецької групи Петро Чернін
Генеральний директор Netfix Тад Сарандос
Менеджер програм нічного життя «Лонні Михайлови»
Телеведучий Majean Kelly