Повний фотозвіт метеориту вибуху над Челябінськом (14 фото)

Всім запам'ятовує недавню подію, що сталося в Челябінську – страшне явище.
З'явився час, надійна інформація і матеріал в хорошій якості.
Давайте подивимося на деякі результати і подивимося, як він пішов.
Також на тему:
У Челябінську вийшов метеорит (41 фото + 13 відео)
Учитель врятував 44 дітей в Челябінську (4 фото)

Автор каже:
Ранок. Почати.
Ранок морозива (близько -17 С), без вітру і безхмарно. І з дня до того, як він був дуже теплою (температурою була близько нуль), дерева покривають заморозками. Я вирішив фотографувати улюблене місце біля дому. Близько 9 ранку я був там і почав приймати перші фотографії. Не було нічого незвичайного або дивного в небі перед з'явився об'єкт. Після прийняття декількох пострілів з різних кутів я перейшов на іншу точку зйомки. Камера була відмічена до сходу.

9:04:57 Один з перших пострілів, що знімали ранок. 15 хвилин до вибуху метеориту (східний вигляд)

9:14:27 – 9:15:59 Панорама області (кут огляду близько 180 грам) 10 хвилин до вибуху метеориту.

9:17:11, 5 хвилин до вибуху метеориту, вид на південний захід.

Повний фотозвіт метеориту вибуху над Челябінськом (14 фото) р.

iso 50 f14 32mm 0,6s 9:19:43, кадр для панорами, кілька секунд до вибуху метеорити (східний вигляд). Флеш буде праворуч.

Флеш.

Так! Поява об'єкта була несподіваною! Камера стояв на штатив і була спрямована практично в напрямку (на малюнку вище), з якого з'явився об'єкт. Я прокинувся на камеру, щоб змінити кут і взяти ще одну панораму пострілу. Я бачив яскраве спалах. Спочатку був невеликий розмір. Відразу перетворили камеру до об'єкта, і в цей момент спалаху досягла свого клімаксу, і все навколо було затоплений яскравим світлом.

iso 50 f14 35mm 0,6s 9:20:33

iso 50 f14 35mm 0,6s 9:20:33

iso 50 f14 27mm 0,6s 9:20:43

Гарячі частинки метеороїди, кілька секунд після вибуху (флеш). Зображення показує, що після розпаду 2 фрагменти достатнього розміру продовжували їх рух.

Розуміння.

Думки були плутані і спонтанні. Перше, що я думав, що не був метеоритом, але ядерна бомба. Я відразу пам'ятав про медіа звіти про певну астероїдну та її можливому підході до Землі. Тоді були думки про площину, яка збита.

Причіп розщеплюється після основного спалаху (розчин). Воронка в кінці сліду дистанційно нагадує невеликий гриб.

Почуття.

У перші секунди серцебиття і дихання збільшилися, а руки шуок, швидше за все, наслідки удару того, що вони побачили. Коли спалах став якомога яскравішим, я відчував досить лихоманку на обличчі (прослужено буквально дроб другого).

На момент яскравого спалаху я також відчував сильний біль в очах від неперевершеного світла. Не було більше фізичного відчуття. Потім через 2 хвилини після спалаху, з'явилася серія вибухів – звук був непрокатним, і чітким і дуже потужним. Перший вибух був найсильнішим, але я тільки відчував бавовни. Я не відчуваю ніяких фізичних відчуттів або вібрацій, оскільки я був від бетонних конструкцій і доріг. Відразу після ряду вибухів над сосновим лісом неподалік, велика кількість птахів піднімалася вгору і росла в різних напрямках. Серця, дихання і ручні тремори тільки посилені. Ще більш виражений удар.

Панорама була прийнята через кілька хвилин після вибуху. 4 горизонтальні рамки, 24мм 9:32:15 – 9:32:31

Панорама, 2 кадри, 24мм 9:33:01 - 9:33:13

Повний фотозвіт метеориту вибуху над Челябінськом (14 фото) р.

Зйомка.

Як я написав, відразу після перегляду першого спалаху я перевернув камеру до об'єкта і взяв один постріл. Виявилося, щоб бути дуже повзлітом, я фантастично почав спробувати виправити вплив захоплення об'єкта. Я не пам'ятаю точно, як я взяв постріл червоно-гарячих частинок всередині доріжки. Він був як туман, і це сталося за секундами. Тоді я пам'ятаю мої дії невагомо. Я зробив все на машині. Поразковий стан не дозволяв концентрувати, щоб встановити правильні значення і вибрати успішні кути. Я пам'ятаю краплі камери дистанційно в снігу, змінивши фільтр на лінзу. Тільки після ряду вибухів я зміг покласти правильні значення впливу, вибрати кути і взяти кілька панорам з залишковою хмарою з метеориту.

Кілька слів про зміну природи. Небо відчувається більш синім і прозорим. Сонце вже піднялася, але його яскравість була більш схожою на ранкове сонце, а сонце на його осені.

Панорама, 4 вертикальні кадри, 24мм 9:38:43 - 9:39:07

Панорама, 6 горизонтальних каркасів 24мм 9:44:03 - 9:45:15

Повний фотозвіт метеориту вибуху над Челябінськом (14 фото) Габаритний зображення

Панорама, 2 горизонтальні рами, 24мм 9:47:21 - 9:47:37

23429 р.

Панорама, 4 горизонтальні рами, 24мм 09:52:49 - 09:53:19

Повний фотозвіт метеориту вибуху над Челябінськом (14 фото) Р

Джерело: marateaman.livejournal.com