Дембел фотоальбом

Це dembel альбом радянського солдата, який служив в кінці 80-х років в таємному військовій одиниці на території Абхазської АССР. Під kata ви можете знайти безліч цікавих фото з його сервісу.

Ось майже вся частина, крім тих, хто на миті - тільки 200 людей були більш ніж половина з них були офіцери і ювіляри - як командир легень полковника, так і це!

, доб. 60

1990Р. 2199Р.

Я використовую для подачі на зв'язок хаб - він виглядав так - це не було навіть підвал - коли я був там у 2005 році.

Р

Ось я на ганку зв'язку.

Наліво напис - технічна будівля.

Я подається на телефоні (класифіковане обладнання зв'язку) таким чином виглядав як мій апарат - на миті на зсувах - за 6 годин.

р.

Після того, як депутатський політик повернувся в середині ночі, після чого я відзначив в бойовому аркуші - залишив лист пам'яті!

р.

Барраки - тут ми скидаємо - тепер тут школа - діти навчаються !!!

Мисливці

Мийка кухні виглядає так!

Тут був спортивний зал, де грали волейбол - він ще там - відновлений! (100 днів до замовлення ) Автор пише, що вони не мали стрижки, коли залишилося 100 днів до замовлення.

На балконі коробки режисера було клуб, де вони показали фільми і відео - на балконі коробки.

Паління

У зв'язку з тим, що не вдалося взяти фотографії природно, тому кожен пішов, щоб зробити фотографії за складами - звідки відкрився вид на море, до якого було 1,5 км (на правому медичному підрозділі).

р.

р.

Р

до 1 2 3 4 5+

ДБЖ

гумка

Різдвяна ялинка була доставлена на новий рік.

Поспішаючи уніформу ВПС, так що ніхто не вгадав, що ми робимо тут.

Ми часто пішли в печеру Нью-Атхос.

р.

У Сухумі, вони пішли фотографувати на коніді - вони також показали фільми і друковані фотографії.

На пляжі з великим пляжем з великим пляжем

Р

Костя є місцевим.

Джерело: bobrikstas.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное