Це dembel альбом радянського солдата, який служив в кінці 80-х років в таємному військовій одиниці на території Абхазської АССР. Під kata ви можете знайти безліч цікавих фото з його сервісу.
Ось майже вся частина, крім тих, хто на миті - тільки 200 людей були більш ніж половина з них були офіцери і ювіляри - як командир легень полковника, так і це!
, доб. 60
1990Р. 2199Р.
Я використовую для подачі на зв'язок хаб - він виглядав так - це не було навіть підвал - коли я був там у 2005 році.
Р
Ось я на ганку зв'язку.
Наліво напис - технічна будівля.
Я подається на телефоні (класифіковане обладнання зв'язку) таким чином виглядав як мій апарат - на миті на зсувах - за 6 годин.
р.
Після того, як депутатський політик повернувся в середині ночі, після чого я відзначив в бойовому аркуші - залишив лист пам'яті!
р.
Барраки - тут ми скидаємо - тепер тут школа - діти навчаються !!!
Мисливці
Мийка кухні виглядає так!
Тут був спортивний зал, де грали волейбол - він ще там - відновлений! (100 днів до замовлення ) Автор пише, що вони не мали стрижки, коли залишилося 100 днів до замовлення.
На балконі коробки режисера було клуб, де вони показали фільми і відео - на балконі коробки.
Паління
У зв'язку з тим, що не вдалося взяти фотографії природно, тому кожен пішов, щоб зробити фотографії за складами - звідки відкрився вид на море, до якого було 1,5 км (на правому медичному підрозділі).
р.
р.
Р
до 1 2 3 4 5+
ДБЖ
гумка
Різдвяна ялинка була доставлена на новий рік.
Поспішаючи уніформу ВПС, так що ніхто не вгадав, що ми робимо тут.
Ми часто пішли в печеру Нью-Атхос.
р.
У Сухумі, вони пішли фотографувати на коніді - вони також показали фільми і друковані фотографії.
На пляжі з великим пляжем з великим пляжем
Р
Костя є місцевим.
Джерело: bobrikstas.livejournal.com