Дембел фотоальбом

Це dembel альбом радянського солдата, який служив в кінці 80-х років в таємному військовій одиниці на території Абхазської АССР. Під kata ви можете знайти безліч цікавих фото з його сервісу.
Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

Ось майже вся частина, крім тих, хто на миті - тільки 200 людей були більш ніж половина з них були офіцери і ювіляри - як командир легень полковника, так і це!

Дембел фотоальбом , доб. 60

1990Р. 2199Р.

Я використовую для подачі на зв'язок хаб - він виглядав так - це не було навіть підвал - коли я був там у 2005 році.

Дембел фотоальбом Р

Ось я на ганку зв'язку.

Дембел фотоальбом

Наліво напис - технічна будівля.

Дембел фотоальбом

Я подається на телефоні (класифіковане обладнання зв'язку) таким чином виглядав як мій апарат - на миті на зсувах - за 6 годин.

Дембел фотоальбом р.

Після того, як депутатський політик повернувся в середині ночі, після чого я відзначив в бойовому аркуші - залишив лист пам'яті!

Дембел фотоальбом р.

Барраки - тут ми скидаємо - тепер тут школа - діти навчаються !!!

Дембел фотоальбом

Мисливці

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

Мийка кухні виглядає так!

Дембел фотоальбом

Тут був спортивний зал, де грали волейбол - він ще там - відновлений! (100 днів до замовлення ) Автор пише, що вони не мали стрижки, коли залишилося 100 днів до замовлення.

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

На балконі коробки режисера було клуб, де вони показали фільми і відео - на балконі коробки.

Дембел фотоальбом

Паління

Дембел фотоальбом

У зв'язку з тим, що не вдалося взяти фотографії природно, тому кожен пішов, щоб зробити фотографії за складами - звідки відкрився вид на море, до якого було 1,5 км (на правому медичному підрозділі).

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом р.

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом р.

Дембел фотоальбом Р

до 1 2 3 4 5+

ДБЖ

Дембел фотоальбом

гумка

Дембел фотоальбом

Різдвяна ялинка була доставлена на новий рік.

Дембел фотоальбом

Поспішаючи уніформу ВПС, так що ніхто не вгадав, що ми робимо тут.

Дембел фотоальбом

Ми часто пішли в печеру Нью-Атхос.

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом р.

У Сухумі, вони пішли фотографувати на коніді - вони також показали фільми і друковані фотографії.

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

На пляжі з великим пляжем з великим пляжем

Дембел фотоальбом Р

Костя є місцевим.

Дембел фотоальбом

Дембел фотоальбом

Джерело: bobrikstas.livejournal.com