Неприємний романтичний

25-річний Рейс МакКі під час новорічної зустрічі по вулиці Гонконгу побачила крісельну дівчину. Він вирішив підійти її і дізнатися причину її гранати. Вона втратила своїх друзів і не могла знайти свій шлях до свого готелю. Він зустрівся з нею і навіть танцював. Вони фотографували казку про те, що дівчині сказали тільки «Знайди мене». Читати продовження історії під кат. Наступного ранку МакКі побачила картину Каті, згадувала відмінний вечір, і визнали, щоб знайти її. На жаль, він не міг пам'ятати адресу електронної пошти Каті, тому він пішов з Facebook для допомоги.

Неприємний романтичний був розбитий всередині мене, але знайшовши Katie woke мене вгору. Я сподіваюся знайти її. Я знаходжу себе по дорозі. Імовірність, що я досягла успіху в мільярді, але я задоволений такими шансами. Я збираю всіх чіпів на столі і не віддаю, Reese додав до своєї історії.

Ті слова були достатньо доторкнутися до сердець тисяч неттозів, які почали шукати дівчину за назвою Katie. Незабаром світове полювання приніс позитивний результат - "допомоги" божевільного романтичного знайшли дівчину і затопила її повідомленнями. У зв'язку з тим, що Каті довелося видалити свій соціальний профіль.

Попри те, що зловмисники зловили увагу ЗМІ. І хоча МакКі відмовилися брати участь у телешоу, його історія стала публічною. Сам хлопець прийняв, що він не чекав такого гіпту і вже шкодує про публічне звернення.

Судячи від реакції Каті, вона не поспішає бачити бездіяльне романтичне, але не відхиляє можливості зустрічі.

Зараз настає Рейка змінила свою політику: він чекає на гіп, щоб поселитися, і тільки тоді він намагатиметься підійти відлякувану дівчину, яка в даний час на півдні Франції.

Джерело: vova-91.livejournal.com