Фото футболістів

Зустріч Ігоря Міцкевича. Він був фанатом футболу протягом більш ніж 25 років і користується фотографією з футболістами. У своїй унікальній колекції вже більше 700 фото з зірками світового футболу. Найцікавіші фото і коротке інтерв'ю від присвячений фанату, ми розглянемо далі.
Фото футболістів

- Я захопився футболом більше 25 років, Ігор починає свою історію. Вулиця, на якій він виріс на футбол: кожен був кермом для Динамо Мінська. Я спробував відвідати кожну гру будинку. Часом я зустрілася з пар. І я вирішив зробити фотографії з гравцями пізніше і заради інтересу.
Але я не збираю фотографії з усіма в рядку, але тільки з тими, хто виконав і виконує для національних команд своєї країни. Це велика честь для кожного гравця.
Не існує різниці: національна команда Вірменії або Голландії. Наприклад, кілька років тому Анріх Мхітарян прийшов в Мінськ разом з Донецькою металургією. Тоді півзахисник маловідомий, і тепер грає в Боруся Дортмунді.

Фото футболістів

До матчу, який я збираюся піти, я завжди дивлюся на ростр суперника – шукаю «колекції». Наприклад, Загреб «Ломкотив», який зіграв з нашим тренером Томіславом Івковичем – учасником чемпіонату світу 1982 року. Відображений штраф від Марадони себе! Правою особою можна знайти в несподіваних командах. У Мінську разом з «Круоя» прийшов Річардс Бенюшіс, який має 22 матчі за національну команду.
Перший футболіст, з яким Ігор був фотографований Віталій Кутузов.
- Його Батьки приїхали до нас в Молодечно. Я бачив Віталія на стендах - він не гравав з якоїсь причини. Після матчу він підійшов: «Віталія, я можу попросити автограф і фото пам'ятати?» Я згоден прямо.

Фото футболістів

Після цього колектор вирішив «записати», як він викликає фото з гравцем, на кожному матчі. Зараз його збірка налічує більше семи сотень карт. Як правило, Ігор фотографував після матчів.
- Олександр Гліб зловив на "Динамо-Юні" після зустрічі "Динамо" - БАТ. Він ходив до автобуса, запросив на фото. Зачекайте хвилину, він каже, що просто покласти сумку на автобусі. Я думав, що це не працює. Але Gleb є професійним - поза. Він фотографував і підписав чотири фотографії з ним.

Фото футболістів

У збірці є фото з усіма гравцями нашої національної команди, крім Олександра Кулчия. Це не працює. Я отримав свій автограф і ще не фотографував. Довгий час спробував зловити Максим Ромашченко. Після одного матчу не вдалося дістатися до нього. Ще один почався в незручному часі - вирішив не піти. Але на третій раз чекав Макс. По дорозі, після того, як Берд Станж припинив виклик півзахисника до національної команди. Щиро дякую!

Фото футболістів

Відпочивали в готелі, завітайте до нас.
- Кілька годин перед грою «виш» Білорусі та Італії в плей-офах чемпіонату Європи пішов до готелю «Європа», де італійці мешкали. Моя мета – головний тренер гостей Пірлуїгі Касірагі. По-перше, поблизу готелю не було опіків. Це дозволило фотографії не тільки Казірагі, але і Макда і Ранокі.

Фото футболістів

Це було добре, що вони вийшли один раз - було краще шанс зловити кілька. Але японська в Борисові відразу після того, як матч пішов на автобус. Як мінімум Keisuke Honda зуміла його зловити.

Фото футболістів

Не дозволяйте фотографії всередині готелю. Коли босни чекали, вони були тільки допущені до сиття і пиття чаю. Я сказав, що якщо я зняв, я б проголосив. Очікується більше двох годин.
Одного разу охоронці Європи отримали чати і я зумів зануритися всередину, а потім взяти картину з Едуардом та Сільва. Але, то я був викопаний - на вулиці чекали решта кроків.

Фото футболістів р.

Крім того, багато перешкод закріплюються білоруською поліцією.
- Головний тренер Голландії Дік Адвокаат листує готель. Я підійшов до нього, запитаю про автограф, але потім поліцейський приїжджає і починає відштовхуватися від нього. В кінці він підписаний, але це було брудним. Фото, звичайно, не зробив його. А коли з'явився британський, наш OMON недалеко від готелю в цілому помістив машину і не дозволяв нікому. Але коли PSG прибув у лютому цього року, не було ніяких опіків або поліцейських. Вирушили спокійно.
Не завжди йде гладко. Це не дивно для Ігоря, щоб піти додому без трофей.
- Разом з національною командою Болгарії прибув Лотар Маттеус, який не потребує введення. Очікується до готелю. І він не приділяв увагу мені - він отримав на автобусі і зліва. Це сором'язлива, тому що перед тим, що Лотар спілкувався з усіма нормально, фотографував і давав автографи.
Марк Овермарса сам був «закарана». Нідерландське перебування в готелі Мінськ. Я і кілька інших людей стояли навколо кута, щоб уникнути світіння. Поки він вийшов на себе, і очолювався на GUM. Зіткніть, в оточенні. Натяжні картки для муралів, але потім хтось починав захоплення своїми руками. Марк підписаний швидко і збігається.
Багато залежить від самого футболіста.
- Африканти змагаються. Завжди посміхаючись, завжди весело. Не проблема. Підготовка до зустрічі з Гай Стефаном Єссаме, роздруковано фотографію його у вигляді «Терек». Він визнав себе, посміхався.

Фото футболістів

Baba adamu є handsome! Динамо Мінськ відігравав в Молодечно. Я прийшов час до матчу. Я бачу гравців, які вийшли на автобус. Стоппед Адама. Розмова. Він говорить щось, посмішки. Тим часом команда потрапила до поля. Його тренери - сказав він: "До теплого процесу!" Він захопив свою руку назад, кажучи, чекати!

Фото футболістів

Андрій Шевченко не любить фотографувати. Я зустрів його в готелі 2000. Я поговорив багато. З часом погодився, але зі склянками. Ця фотографія була зруйнована...

Фото футболістів р.

З найбільш пам'ятним склепом Ігор відзначає фото Арріго Сакика.
до Дуже несподівано. Ми працюємо з другом біля готелю "Європа" і чекаємо на Касірагі. З'явився джгут. А друг каже: "Лорд, це Арріго Саккі!" Йдемо до нього, "Сакі?" "Сі." Ми видаємо папір і маркер. Я бачу, що я зробив картину зі склянками. Я хочу бачити очі.

Фото футболістів

Ігор займає багато часу і грошей на такому хобі. Ви повинні подорожувати до різних міст і навіть країн.
- Я працюю на залізничному вокзалі, і я оплачується більше або менше. Для переміщення достатньо. Часом в Білорусі та країнах СНД я опишіть безкоштовний квиток. Через візи не можна доїхати до Заходу, тому я часто відвідую Росію. Не можна приїхати до сусідів - поліцейська зупинка на кожному етапі! Прийнято подивитися кубок Чемпіонів, але в той час як з станції до метро, три рази перевірили документи. Після цього п'ять годин стояли на Червоній площі. Я прогулявся в кімнату і сказав: «Ви можете тільки взяти одну картину». Він не дуже добре працює в кінці.
У фіналі «Манчестер Юнайтед» – «Челсі» не отримали. Пропонував квиток на 300 євро. Але він подумав, що він був дорогим. Я дивився на великий екран і пішов додому.
Незважаючи на те, що Ігор часто подорожує, будинки симпатії до пристрасті родича.
- Я насолоджуюся цим. Коли я повертаю на телевізорі і побачила футболіста, пам'ятаю, як і коли я фотографував з ним або взяв автограф. Може бути навіть мало чату. Я щаслива. А сім'ї розуміють. «Чому?» Це відходи грошей і часу. Я намагаюся пояснити, але ви повинні бути в моєму місці, щоб відчути його. Я завжди кажу, «Ви можете піти в бар або піти на футбол». Він сказав: "Окай, піти на футбол."

Фото футболістів р.

Джерело: цілі. від