Збережіть життя

Історія не виконана. Від мого життя.
Оренда квартири в Подольську. Працює як транспортний логістика. На день я дізнався, що перехідник був у біді, і мені довелося працювати протягом двох днів.
Я прийшов додому вранці, все природно втомлений, але потім кішка просить їсти (дружина була на відпочинку з матір'ю) кричить. Він божевільний про мій варений яловичина. Я кладаю горщик м'яса, щоб приготувати і ебать ... і від роботи кладуть на диван, думав би лягти, відпочивати, живити кота і сну.
Я здаю (!!!!) від того, що мій кіт мене лікує в горлі, подряпиняє груди диліґентно (навіть залишилися рубці) кричить потерпілий, і прокинув голову коміром, щоб я потрапив до суглоба (великий сибірський кіт).
Я прокинувся, як п'яний, дихаючи жорсткий, половина метра нічого не бачив, все в димі, і дим був білим. кішка кричить, я бігу на кухню, прогулявся по-іншому пару раз, і знімається каструлю, яка спалюється до пекти не м'ясом, але вугіллям.
Апартаменти з погодою на три години. стейч був страшний на тиждень.

p.s. Я ще подякую кіт. Про те, як він врятував мене. Я вважаю, що мій охоронець ангела, якщо він не був для нього, я був спалений.

І ось герой!

Джерело: рибальська сітка