738
Чудова трансформація
Ми всі читали казку датського письменника та поета Ганса Крістіана Андерсена про потворне захоплення, яке перетворилося на непристойний боб. Ви чули такі історії в реальному житті? Зустрічайте модель Lindsay Scott, яка бере участь у найбільших fashion-шоу Victoria's Secret. Чи не ви? Зареєструватися Ось кілька фотографій з часу:
Коли Ліндай перевернув 20, вона раптом перетворилася в красиву лебідку.
Невідомі люди раптом зацікавили мене, мій погляд, почав запропонувати мені щось абсолютно безкоштовно, мій зовнішній вигляд почав принести гроші, я слухав, сміхався на мій жарти. У мене є любителі, говорить Скотт.
Але різкий вигляд привабливості мало недоліків. Навчилися люди. Тепер пасери-переможці можуть викликати її, тому що вона виглядала приголомшливою.
Іноземці думали, що вона була просто красива лялька і дивилася, щоб дізнатися, що вона мала ступінь в галузі комп'ютерної науки.
Але Скотт вважає, що вона неймовірно щаслива мати силу, що краса дає.
Хоча іноді я думаю, чому ці люди люблять мене зараз, тому що я так само, як і раніше? Чому це відбувається? І як я знаю, що я люблю мене? « » » » » » » » » » » » » »
Ось що Lindsey Scott виглядає так:
Джерело: www.quora.com
Коли Ліндай перевернув 20, вона раптом перетворилася в красиву лебідку.
Невідомі люди раптом зацікавили мене, мій погляд, почав запропонувати мені щось абсолютно безкоштовно, мій зовнішній вигляд почав принести гроші, я слухав, сміхався на мій жарти. У мене є любителі, говорить Скотт.
Але різкий вигляд привабливості мало недоліків. Навчилися люди. Тепер пасери-переможці можуть викликати її, тому що вона виглядала приголомшливою.
Іноземці думали, що вона була просто красива лялька і дивилася, щоб дізнатися, що вона мала ступінь в галузі комп'ютерної науки.
Але Скотт вважає, що вона неймовірно щаслива мати силу, що краса дає.
Хоча іноді я думаю, чому ці люди люблять мене зараз, тому що я так само, як і раніше? Чому це відбувається? І як я знаю, що я люблю мене? « » » » » » » » » » » » » »
Ось що Lindsey Scott виглядає так:
Джерело: www.quora.com