Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Одна людина мріє про краще життя. Він не схожий на будинок, який жив у, одяг він, все навколо нього.

Він дивився, чому хтось мав все, що вони могли б мріяти і не було нічого. "Якщо я мав хороший будинок, красива дружина, багато грошей, то я буду щасливою, - подумав всі дні.

А потім один день він зустрів майстра.

- Я чув ваші думки, сказав майстер, і я готовий допомогти вам. Покажіть мені, що ви хочете, і я це зробимо.

Чоловік був дуже щасливим. Спочатку він не вірив Його щастя.

до Що відбувається? Просто запитайте, і все буде вірно! Я думаю, що ви хочете щось повернутися?

Але майстер відповів, що йому нічого не потрібно.

- Так довго запитав, я думав, що ви точно знаєте, що вам потрібно. Просто запитайте, і це буде зроблено!

- Великий чоловік зачепився. - Мені потрібен великий, красивий будинок! Гарна дружина, але знати, як приготувати добре. Хочу завжди мати багато грошей!

- Гаразд, майстер відповів. Вже завтра вранці і ввесь час.

Дійсно, наступного ранку людина кинулася в великий, розкішний будинок, привітаний соковитою красою, яка була дружиною. Сніданок вже приготували. Все було чудово. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Спочатку людина не вірила своє щастя. Він був абсолютно радий!

Але день після місяця після місяця нічого не змінилося в житті. Він запросив себе: що ще можна, бо у мене є все? Але в той же час він відчував, що він ніколи не знайшов бажаного щастя. І почав він знову викликати майстра.

- Чому я нещасливий, бо у мене все? запитав чоловіка майстра, коли він прийшов, щоб побачити його знову.

- Я зробив все, що ви хотіли. Дуже дякую!

- Я не можу. У мене величезний будинок я відчуваю себе самотнім, моя красива дружина не радує мене. А гроші, які я бажав так погано не задовольняти мене. Чому, покажіть мені майстер!

до Ви попросили мене в будинок, але ви не попросите теплоти і затишок в ньому! Ви попросили дружини, але ви не попросили любові і розуміння! «Ви попросили мене за гроші, але ви не попросили за свободу, силу, і радість, які можуть дати!»

Чоловік був дуже щасливим.

до Дякуємо! Я отримав його, він сказав. - Я хочу все це! Дати мені!

до Ну, так як ви розумієте все, потім піти і створити все самостійно! - сказав майстер і зникнув.

А чоловік кинувся в своєму старому будинку, окремо з дружиною або грошима. Але тепер він мав впевненість і знання того, що він дійсно хотів.