Одна людина мріє про краще життя. Він не схожий на будинок, який жив у, одяг він, все навколо нього.

Він дивився, чому хтось мав все, що вони могли б мріяти і не було нічого. "Якщо я мав хороший будинок, красива дружина, багато грошей, то я буду щасливою, - подумав всі дні.

А потім один день він зустрів майстра.

- Я чув ваші думки, сказав майстер, і я готовий допомогти вам. Покажіть мені, що ви хочете, і я це зробимо.

Чоловік був дуже щасливим. Спочатку він не вірив Його щастя.

до Що відбувається? Просто запитайте, і все буде вірно! Я думаю, що ви хочете щось повернутися?

Але майстер відповів, що йому нічого не потрібно.

- Так довго запитав, я думав, що ви точно знаєте, що вам потрібно. Просто запитайте, і це буде зроблено!

- Великий чоловік зачепився. - Мені потрібен великий, красивий будинок! Гарна дружина, але знати, як приготувати добре. Хочу завжди мати багато грошей!

- Гаразд, майстер відповів. Вже завтра вранці і ввесь час.

Дійсно, наступного ранку людина кинулася в великий, розкішний будинок, привітаний соковитою красою, яка була дружиною. Сніданок вже приготували. Все було чудово. Введіть номер мобільного, який Ви вказали при укладаннi договору з банком - для ідентифікації. Спочатку людина не вірила своє щастя. Він був абсолютно радий!

Але день після місяця після місяця нічого не змінилося в житті. Він запросив себе: що ще можна, бо у мене є все? Але в той же час він відчував, що він ніколи не знайшов бажаного щастя. І почав він знову викликати майстра.

- Чому я нещасливий, бо у мене все? запитав чоловіка майстра, коли він прийшов, щоб побачити його знову.

- Я зробив все, що ви хотіли. Дуже дякую!

- Я не можу. У мене величезний будинок я відчуваю себе самотнім, моя красива дружина не радує мене. А гроші, які я бажав так погано не задовольняти мене. Чому, покажіть мені майстер!

до Ви попросили мене в будинок, але ви не попросите теплоти і затишок в ньому! Ви попросили дружини, але ви не попросили любові і розуміння! «Ви попросили мене за гроші, але ви не попросили за свободу, силу, і радість, які можуть дати!»

Чоловік був дуже щасливим.

до Дякуємо! Я отримав його, він сказав. - Я хочу все це! Дати мені!

до Ну, так як ви розумієте все, потім піти і створити все самостійно! - сказав майстер і зникнув.

А чоловік кинувся в своєму старому будинку, окремо з дружиною або грошима. Але тепер він мав впевненість і знання того, що він дійсно хотів.