Ганс.

Ми усвідомлюємо стрімкий розвиток кримінального світу в пострадянському просторі, який отримав значний вплив на Захід і Америку.
Але є регіон на землі з власною кримінальністю, це Африка та Азія. Це ізольовані субкультури, які надходять в контакт з іншими кримінальними структурами тільки в рідкісних випадках, і якщо ви дивитеся, як там є речі, це повідомлення для вас.

У 1950-ті роки після першого вибуху кольорових людей з міст до периферії почалися бандани в Південній Африці.

Це призвело до створення банд, які забезпечили захист грошей.

Вони також займаються незаконним продажем алкоголю, псуванням і крадіжкою автомобілів.

54383.

В даний час на мисному півострові працює понад 100 ганг.

З кінця Апартхеіда, банди утворилися союзи з Нігерійською та китайською кримінальною групами для виробництва і ринкового героїну, Мандраксу та tic (метамфетаміну).

Зростання важкої ситуації, викликаної безробіттям і бідністю в цих місцях.

Однією з найбільших ганг, які працюють в Кейптаун, є американці (відповіді про любов американського прапора, прості гроші, а також рапер імітація).

Габаритний зображення

Ангс такі, як Mongrels, Playboys, неслухняні хлопці, Hard Livings, Junkie Funkies і Corner Boys перемагаються в війну один з одним для контролю територій. Вони мають панчіх зброї, які вони використовують.

Р

р.

, Україна

поліцейська боротьба з бандами нічого не прийшла, і тепер банди стали чимось субкультурою Південної Африки. Це особливо вірно в Кейптаун, який входить до п'яти міст світу з точки зору кількості вбивств на рік безпосередньо пов'язаних з бандами.

860943

р.

р.

Я думаю, що це варто.
Як це, якщо вам подобається, тому що є круті відео, але я не можу поставити статус ще.

-img40---

Джерело: рибальська сітка