Санта Клаус.

Санта-Крус-де-Тенерифе

Ви можете дізнатися, що ви відвідали худий Санта в джинсах і коубой, адже саме в другому на своєму Instagram будуть фотографії: печиво і молоко, яке ви залишили його на столі, б) ялинку, с) на тлі вашого різдвяного дерева з бісквітом в руках (м'як він, швидше за все, не буде пити, оскільки він не соєвий і він містить лактозу).
Він прийде до вашого будинку велосипедом, тому що дер є занадто основним струмом, і, ймовірно, буде піднятися в будинок через вікно, тому що труба і двері також є основною.
Що подарувати подарунок? Набір натурального, круженого мила, виготовленого на власній кухні, непристойного торта без жирів тварин, запечених у власній духовці, ярсі купили на ринку підводного плавання (реальний збір винограду!) або підбірка фільмів Ларс фон Трієр від часу собаки.

Санта Хіппі

Це веселий Санта. Ви дізнаєтесь про свій підхід, який милосердям про «запобігання та любов». Не тільки поїсти всі ваші печиво і пити все своє молоко, він також курить вашу ялинку.
Він прийде на ногу, тому що дер і джгут є матеріализмом і матеріалізмом зла. Але вона буде входити в будинок традиційним способом - через трубу, тому що він соромиться дзвонити. Але не чекайте дарів від нього, бо він не вірить в християнські свята, і насправді споживачі зло. Єдине, що він може залишити позаду, є випадково скиданням і каблуком з шоалупу в осені: хіппі, вони подобаються.

р.

Санта Гопнік

Цей Санта не впаде в будинок через димоходу, він не захопить дверний дзвінок – він просто вибити його з шаутом: «Я там сперма?» Чи можу я зателефонувати вам? У вас є сигарета? Ви визнаєте його характерним зовнішнім виглядом мешканця міського передмістя, тільки вчора «відпустять» з зони, а також незмінним складом. З нагоди свята костюм може бути навіть червоним.
Він не дасть вам нічого, але він відкине ваш стільниковий телефон, підібрати всі подарунки і вийняти дерево. Краще не протистояти і дати йому відразу, бо інакше питання буде слідувати: «І якщо я знайшов?» Зверніть увагу, що Санта зазвичай не ходить поодинці, десь поруч з ним чекає пара «ельфи». Якщо ви поважаєте, він може дати вам насіння як відшкодування. Як тільки він залишає будинок, ви можете звернутися до поліції.

Санта-Емо

Цей похмурий, невизнаний секс, з чубчиками, що охоплюють половину обличчя і чорні очі вниз, Санта не прийде до вашого будинку, тому що ніхто в світі заслуговує його. Не чекайте дарунок, адже люди розсмоктуються, життя сором'язливі, і все лише пошкоджені. Якщо ви дійсно повинні знайти Санта, голову до даху багатоповерхової будівлі – він буде сидіти на краю, зірватися на світло-літому місті і вівці; або до димного щільного м'яча на околиці міста для концерту групою з дивним ім'ям, як ласкаво просимо стояти рік або Моє серце направо, де він буде робити однаково. Тільки ви можете знайти Санта-Емо вдома, якщо він вирізати його вен у вашій ванній.

Санта-Крус-де-Мар

Цей Санта також ніколи не буде входити в будинок (максимум - може відвідати котедж закритий на зиму), але ви завжди можете знайти його в в'їзді або біля сміття, запашний протягом багатьох років не миється тіло і стійкий вигорання. Це запах, який ви будете знати про підхід цього Санта до його появи. Якщо вітер ударить в іншому напрямку, то за іншими характерними ознаками - набряклість обличчя, різке око, одяг знімається з самого першого, довгоходового Санта в світі і питання: "Брати, є десятки на похміллі?" Я відчуваю себе погано. Як подарунок, ви можете отримати лише те, що ви кинулися у траві вчора.

543450 р.

й