938
Нова дівчина. й
Один день, професор запровадив нас на нову лекції. У цей момент я відчував невеликий дотик на плечі. Шукаю, я побачила маленьку суху даму, що посміхнувся мені, що мимоволі посміхнувся обличчям.
«Хі красиві, моє ім'я Rose і я 87 років», - сказав він. - Чи можу я сидіти поруч з вами? Я посміхнувся і переїхав, щоб дати їй місце.
до Звичайно, має місце. Чистий Я запитав, що ви приносили вам університет в такому безневинному віці?
«Я тут зустрітися з багатим чоловіком і подарувати йому пучок дітей», - відповів стара жінка. Серйозно? Я сподобалося Роже більше і більше. Я зацікавився мотивами цієї жінки.
до І серйозно, я завжди хотів піти в коледж і тут я, Роса сказав.
Після лекції ми пішли на студентську їдальню і пообіглися разом. З цього дня ми пообіглися протягом трьох місяців. Роза стала душею компанії практично всіх студентських вечірок. Всі студенти, які поспілкуються з нею, ніколи не висловили їх не схожими.
Наприкінці семестру ми запрошували її, щоб дати випускний виступ. Як вона прогулялася до подіуму, листи обманних листів звернулися з неї. Настроювання, Роса спробувала підібрати їх, але вона не збирала всіх листя.
Про нас Для мого чоловіка я припинив пити пиво, тому віскі набагато швидше п'яний. - Я не збираю чіти аркуші більше, тому дав мені просто розповісти вам, що я думаю.
Як сміху, вона кашліла і почала своє мовлення:
Ми не зупиняємось, оскільки ми ростемо. Ми виростимо, оскільки ми зупиняємось на грі. Є лише кілька складових успіху, молоді та щастя. Ви повинні посміхатися і знайти щось смішне в житті кожного дня. Вам потрібна мрія. Коли ви перестаєте сниться, ви гинете. У нас є багато людей, які померли, і вони не знають це! Існує величезна різниця між старінням і зростанням. Якщо ви 19 років і ви лежите на дивані протягом року і не робимо нічого, ви будете 20. Якщо я на дивані протягом року і я нічого не робив, я буде 88. Немає нічого важкого, щоб отримати старше. Ми не потрібні таланти або подарунки, щоб виростити старий. Подарунок – відкрити нові можливості для зміни. Не шкодуйте нічого! Старі люди не шкодують про те, що вони зробили, що вони не зробили. Тільки ті, хто боїться загиблим.
Оздоблення свого виступу з фразою «з повагою, Роза», стара леді повернулася до неї. Ми були всі німі, засвоюючи те, що ми чули.
Через рік Роса отримала вищу освіту, вона мріяла про це. Вікування неминуче. Вирощування вибірково.
Одна людина в дитинстві була дуже доброзичливою з старим сусідом.
При створенні фрески «Останній вечерю» Леонардо Да Вінчі зіткнулися з величезною складністю. . й