812
Де були
Чи знаєте ви, що понад 14,000 людей вже взяли участь у реле олімпійського факела та охопили майже 56,000 кілометрів, надсилаючи в космос, до дна озера Байкал та до Північного полюса. Тут 25 найдивовижніших місць, де побували наші пальці. На даний момент половина дистанції подолала, для чого використовувався все, що росіяни розуміються транспортними засобами - собачі санки, снігоходачі, лижі, космічних кораблів, ядерні льодяники. Ну і так, частина реле виконана на ногах.
Байкал.
Гірський гірськолижний курорт в Сибірі.
31815659
Михайло Чуєв здійснює Олімпійський полум’я до берега за допомогою рективного пакету.
Олімпійський полум'я на Північному полюсі на фоні ядерного льоду «50 років перемоги». Росія не повинна бути російською мовою, якщо вони не мають нічого анатомічного.
р.
Північний полюс. Вперше в історії Олімпійський полум'я з давньогрецької традиції підірвав на територію Санта Клауса.
Команда дерша біля Якутського.
Якщо ви думали, що росіяни будуть отримувати один Північний полюс, ви думали, що він був увіні – це росіяни. Ракета в Олімпійському символіці готується до запуску в космос на Байконурському космодрому (Казахстан).
Ось ми йдемо.
Російські космонавти Олег Котов та Сергій Рибазанський прогулянку на зовнішню площу. На жаль, немає повітря, і ганку не горить, навіть якщо ви російська.
Повернутися до планети Земля, де береза перехрещує вже icy Amur біля Анненціації.
р.
Якщо ви думаєте, що це не холодно, не думають більше.
км
Не тільки чоловіки зможуть насолоджуватися зимовим плаванням – Наталя Усачєва продає горілку з річки Єнісе в Красноярську.
Без сходження обладнання не було зроблено.
101-річний Олександр Каптаренко став найстарішим пальцем в історії. Він грає настільний теніс і сказав, що буде проходити навіть на чемпіонаті Європи з ветеранів.
Олена Сапригіна в спортивному центрі в Томську.
Без бійців, теж не робили.
Чи є ви пов'язані верблюди з пустелі? Добре, добре.
Що кінь, так.
Деякі гори. Ми піднімаємось на ногу, без вертольота.
Катер з драконом обличчя перетинає Волгу в Твері.
Ще один човен в стилі вікінг.
Товстір штормає міст, який символізує... але що він символізує? Але це весело.
Ми попливли на рафти в Горно-Алтайськ. Чому?
Євген Щербінін використовує ще один дивовижний транспортний засіб біля Єкатеринбурга.
599 р.
Так ось остання картина. Побачити вас в Сочі!
р.
Джерело: www.sports.ru
Байкал.
Гірський гірськолижний курорт в Сибірі.
31815659
Михайло Чуєв здійснює Олімпійський полум’я до берега за допомогою рективного пакету.
Олімпійський полум'я на Північному полюсі на фоні ядерного льоду «50 років перемоги». Росія не повинна бути російською мовою, якщо вони не мають нічого анатомічного.
р.
Північний полюс. Вперше в історії Олімпійський полум'я з давньогрецької традиції підірвав на територію Санта Клауса.
Команда дерша біля Якутського.
Якщо ви думали, що росіяни будуть отримувати один Північний полюс, ви думали, що він був увіні – це росіяни. Ракета в Олімпійському символіці готується до запуску в космос на Байконурському космодрому (Казахстан).
Ось ми йдемо.
Російські космонавти Олег Котов та Сергій Рибазанський прогулянку на зовнішню площу. На жаль, немає повітря, і ганку не горить, навіть якщо ви російська.
Повернутися до планети Земля, де береза перехрещує вже icy Amur біля Анненціації.
р.
Якщо ви думаєте, що це не холодно, не думають більше.
км
Не тільки чоловіки зможуть насолоджуватися зимовим плаванням – Наталя Усачєва продає горілку з річки Єнісе в Красноярську.
Без сходження обладнання не було зроблено.
101-річний Олександр Каптаренко став найстарішим пальцем в історії. Він грає настільний теніс і сказав, що буде проходити навіть на чемпіонаті Європи з ветеранів.
Олена Сапригіна в спортивному центрі в Томську.
Без бійців, теж не робили.
Чи є ви пов'язані верблюди з пустелі? Добре, добре.
Що кінь, так.
Деякі гори. Ми піднімаємось на ногу, без вертольота.
Катер з драконом обличчя перетинає Волгу в Твері.
Ще один човен в стилі вікінг.
Товстір штормає міст, який символізує... але що він символізує? Але це весело.
Ми попливли на рафти в Горно-Алтайськ. Чому?
Євген Щербінін використовує ще один дивовижний транспортний засіб біля Єкатеринбурга.
599 р.
Так ось остання картина. Побачити вас в Сочі!
р.
Джерело: www.sports.ru