Правила Карлсон

Астрід Ліндгрен придумав історію маленького хлопчика і Карлсона, що мешкає на даху майже шість років тому, і там, ймовірно, не одна людина серед нас, хто не прочитав цю казку або навіть дивився мультфільм. «Кращий у світі» друг, будівельник, eater тортів, бункерів і фрикадельок, протягувачів і, звичайно, найбільш чарівний привид з двигуном для багатьох з нас залишиться одним з найяскравіших дитячих досвіду.

В цілому, цілком можливо, щоб дізнатися від Carlson, щоб жити за задоволення і бути себе в будь-якій ситуації. Я скомпільував правила життя для цього дивного героя. 1. Спокій, просто заспокоїти!

2,2 км Якщо люди дізналися, як приємно було ходити на дахах, вони припинили прогулянку по вулицях давно.

3. - Довірити мене, Карлсон. Не в варення щастя...
- Ви божевільні! Що ще?

4. У З даху, звичайно, зірки більш помітні, ніж з вікон, і дивно, що так мало людей живуть на дахах.

5. Умань Ви завжди повинні покинути все, якщо ви надихнули, ви знаєте, і я був відвіданий. "La, la, la," співає щось в мене, і я знаю, що це натхнення.

6. Жнівень Загальна чистка не повинна бути виконана на всіх, тому що тоді я ніколи не зможе влаштувати все так добре.

7. Про нас Якщо людина перешкоджає жити тільки горіхові оболонки, що спіймані в взутті, він може вважати себе щасливою.

8. У Достатньо сидіти з особою, зафіксовано протягом двох годин, і ви готові з ним згасити.

9. Навігація Торти не роблять вас жиром!

10. Дошкільняються три способи. Вони можуть бути приглушені, запечені і грають. Насправді це все те ж, але гра є найбільш прямим способом боротьби з ними.

11. Неприємність може перенести навіть кращі плани. Тексти пісень, а це означає: Немає нічого сказати, це питання життя!

12. Я просто приготуйте цю любов! Ви не можете залишити нічого в будинку.

13.00 р. До тих, хто пригнічений лихоманка, немає паличок інфекції.

14. Для того, щоб ви не були.

15.00 р. Після того, як я їсти, є стіл зліва. Залишилося тільки столик.

р.

16.00 р. Друзі повинні сказати приємні і захоплюючі речі близько п'яти хвилин.

17.00 р. Я довго помітив, що чим гірше смаків їжі, тим здоровіше. Я хотів би знати, чому всі ці вітаміни містяться тільки в тому, що смак поганий.

18 років Ніщо б’є привид, щоб відлякати твоїх. Якщо люди знають це, то вони б прив'язали трохи зламаного привиду до кожної каси міста.

19.00 р. Якщо я об'єкт, за будь-яким курсом, найдовший об'єкт у світі, варто десять тисяч крон!

20. Коли їсти, потрібно весело.

21. Пам'ятайте, що «Ніч, бізнес життя» про пироги не говорять.

22. Я не хочу нудьгувати в ліжку. Тут дуже багато зробити. Можна їсти сендвічі з жирною ковбасою, можна грати "сумка", можна влаштувати подушку битву.

23. На даху є люди, які знайдуть його дивним, що хтось живе. Про це нічого дивного. Усі життя, де вони хочуть.

24. Ви можете відмінно втамувати людей, вживаючи всі свої бункери.

25. Просте питання завжди можна відповісти на «так» або «не», на мій погляд, не складно.
- Уявіть, це важко. Я збираюся запитати вас просте питання, і ви побачите для себе. Ось, слухайте! Ви припинили пити коньяку вранці?

26. Ви повинні подбати про себе, я завжди знаю, що. Я люблю замовлення: що таке шахта.

27. Якщо я не бачу, я не мене більше.

28. Я не маю права на день народження, коли є багато інших красивих днів.

29. У будь-якому віці можна борошнятись. Будь-який, принаймні, коли мова йде про мене.

30. Ви думаєте, що я можу довіряти моїм цукеркам людині з зубами?

31. Хто потребує миру? Варто весело і весело, бо я не граю.

32. Ті люди, які навіть краплі совісті, завжди сидять, щоб вони могли бачити в брелокі або в пеклі.

33. Не можна запилювати повітря з літаючими хлопцями, просто двома з нас, мене і Baby.

34. Якщо у вас є найкращий друг, ви не можете залишити його.

35. Не потрібно нічого. Ніщо, але величезний торт, кілька коробок печива, гора шоколаду і великий, великий мішок цукерок!

36.00 Р Кожен має право бути Карлсон. Незважаючи на те, що далеко не був тільки один такий хороший і помірно добре з'явився екземпляр.

Джерело: рибальська сітка