Заступник директора

Олександр Покровський – колишній підводний офіцер ВМС СРСР, який написав 7 книг про військовому обслуговуванні. На одній з цих книг - "72 метрів" - знято фільм однойменної назви. Серед читачів, його книги «Шоот» та «Шоот-2» є колекції оповідань, дуже живої мови та з справедливою кількістю гумору, що описує сервіс, життя та життя в ВМС.
Ця історія є з колекції «Шоот».
Р

Після того, як почалася реструктуризація, ми маємо заміщення за одиницю часу. Однак вони не були особливо довго на екіпажах до - вони обертаються навколо, як на конях, так і з реструктуризацією, так само, як рукавички почали міняти: рік і половина - новий депутат, інший рік і половина - ще один заступник, і спалахнув. Перед тим як звикати до неї, це заміна.

Вони дають нам ще один депутат від академії. Про це заявив заступник, і він розпочав боротьбу з нами. Звісно, звичайно, з питтям на екіпажі. Він боровся так важко, що він пішов з нас.

«Перестройка» сказав нам: «Чому не зрозуміло? й

І ми відвертаємо наші раціони вина, наші військові раціони — п'ятдесят грам на людину в морі — і пам'ятаємо пронос.

І ми виходимо до моря на місію. Зам вперше вирушив в море з нами. У всіх відділеннях, як в галереї мистецтв, він вішає плакати, слогани, звернення, розклади, екрани змагань. І ми взяли командир, і командир нашого, Рейар Адмірал Батраков, прізвисько «Джон - вириває очі», в ВМС кожен знає. Люди іноді називають його Петрович.

Петрович не міг без вина в морі. Він не мав нічого втратити, він мав пенсію, а двадцять вегетативних — так він його використовували.

Саме в своєму центрі є перстройка, і Петрович все було суворим - до трьох разів на день на деканті. В іншому випадку він отримає всіх. Петрович – це проросток махонок, але він міг залити весь відро в себе. Як людська душа.

Він занурився до командира про вино для Петровича, але він тільки хвиляв руки - підійшов до депутата. Про це заявив:

- Чи можу я отримати чашку вина?

до Що таке питання? Чи є це ціле вино вчасно?

«Так», – говорить про те, що він вірно виглядає. Він завжди подає вино одночасно.

до Що це таке, "блаки"? - каже заступник неякісно. - Ми отримали реставрацію! Що не зрозуміло?

"Так, все зрозуміло, - говорить про намір, і він стоїть перед заступником і не думає залишити, "тільки дати йому, капітана третього рангу, або інший він буде гірше."

З командира: від заступника вина для Петровича. В іншому випадку ви не знаєте, що немає життя.

до Що означає гірше? Що означає, що ви, "не збираєте гірше?", депутатський стаж просить.

"Дуже, зрадник третього ранга", - уклав намір, "нехай п'яний."

«Що ти маюш... послухати мене... що ти тут?» - сказав заступник і звернувся зі своїм наміром.

Але після третього туру депутат віддав - запекти з ним, нехай він п'яний.

Заливати Петрович — один раз, залити — два, залити — три, а чотири — не залити.

- Досить з ним, - сказав заступник.

Я вже сказав, що якщо Петрович не п'є, кожен стає дуже сумним. Петрович сидить у центральній, в головку командира, не п'яний і свербіжний, а потім бачить, як він переходить в центральний депутат. Заступник в капелюсі. Наш заступник вважав, що реальний підводний човен в поході повинна ходити в шапці. Що відбувається з депутатом. Він той, хто бачив кіно.

У будь-якому випадку, загибель депутата в середині. І Петрович Замов любив, як роттовий комір. Він невпинно обертається на кожному виході в море. А потім хтось ще ратив його, що заступник поклав його на вино. Так я бачив Петрович депутата і, ви знаєте, я навіть отримав яскраву.

- Приїжджайте, ти струнку в шапці, - каже він до депутата, - сказав він.

Зам придумав і запровадив себе. Петровіч подивився на нього з похмурим оком, як ведмедя на винограді, і сказав:

- Самоврядування?

до Це право, говорить заступник.

- Ну, звіт, що це? - підказав Петровичу на скотч замовського ПДУ.

Зам виглядає на ПДУ, якщо він бачить його вперше, і мовчить.

«І це те, що» Петрович висловив пальцем в регенераційну установку, «як вона оснащена?» Зам знову, немає гуги.

"Окай!" - сказав Петрович, і очі його почали залити погану кров, і голову одночасно сходження на плечі, а потім депутат починає розуміти, чому кажуть, що Петрович може зрадити. Він кладе його обличчя близько до нього і сказав спокійно:

- Приїжджайте, дайте, ми будемо працювати через пристрій корабля.

І запустіть. Почати роботу з першого відділення і в ньому і закінчувати. Зам продемонстрував повні корпси - він не знав, що не знає. Святий благовірний, ніж всі святі.

Наприкінці бесіди Петрович повністю почервоний, набряклий як шланг, і як він буде кричати:

до Що ви навчитеся в академії? Пест! Читати папери? Девіз до народження? Чи є ці ебать плакати малюнок? Хрещатик? Чому ви збираєтеся до моря, назад? Пошпакувати помилки? Ти нічого! Баластина! Пасажири Пам'ятник Ви хочете видалити пил? Пил?! Мокрі ганчі, слід протирати вам? О, Джерк? Що пекло вам їсти тут, ви кін-ніч, потім взяти його до галона? Чи можна там поспішати? Хто гонна подушить туалет для вас? Хто? Я запитаю тебе? Він отримав пристрій, теж, туалет! Вам потрібно знати, що потрібно знати! Ви на човні або на честь президії, фагго? У разі пожежі, ви зберете його першим? Ви хочете зберегти тебе? Чи можу я поцікавити вас на ас? Дивись мене в око, ви shithead! Як ви привели людей? Де взяти їх? Що робити, якщо я повинен піти в вогонь? Що робити? Ви не знаєте про своє життя. Ви зробите інших людей, які живуть з вами! Шукайте мене в око! Чому ви одягнете форму, ви струнете тітка! Чому потрібні епаулети? Хто дав вам патчі моряків? Що... давали тобі?! Він носить пілота! Пілот! У батальйоні необхідно! Свадрон! Коні! Кінь перетворюють кульки! Уповноважені...

Зам вийшов з бухти без ковпачки і вологого - хоча б вижити. Він не використовується для морської мови на академії. А можливо, він не знає його на всіх.

Петрович заливав ніч. Петровіч відвертався і став душ-людом.

-img2---

Джерело: рибальська сітка