796
Давайте зробимо чай.
Багато імен:
- Фінська свічка.
- Індійські свічки.
- шведська свічка.
- Таіга свічки
- Воля.
- "Turbopen", і значення одне - Я пишу, зробіть моргул.
Шукаємо колоду в лісах
746877
Зайдіть наш журнал в чотири частини ... навпіл і знову навпіл ...
Вирізаємо серцевину від отриманих стовпів ... навіть якщо колода в снігу кладемо посередині вона буде сухим!
Ми збираємо наші стовпи в початковому положенні.
р.
... ми зв'язуємо дріт знизу, але не щільно, так що є проміжок між стовпами. Покладаємо дві палички або чіпси між стовпами, тим самим збільшуючи зазор. Щоб отримати повітря в ...
437592 р.
р.
Ми робимо те ж саме з вище...
р.
... ми отримали отвір в колоді, там фаршировані чіпси, які вирізати з ядра ...
Ми кладемо спеціальне прибирання, у мене є туалетний папір, відварений в парафіні. Можна залити в центр і рідину для запалювання.
Згорнути всю річ...
Все про вогонь! На цьому дизайні можна варити чай спокійно! одна з імен її чаю плуг ... або покласти каструлю і обсмажити, якщо є жито:
Р
Це краще привезти воду з вами.
PS: Я сподіваюсь, що це керівництво буде корисно для всіх туристів, виживання і любителів на відкритому повітрі!
Всі нормальні люди сидять вдома, коли він холодний. І тільки найсвіжіші в лісах shook ... . . :
р.
Джерело: рибальська сітка
- Фінська свічка.
- Індійські свічки.
- шведська свічка.
- Таіга свічки
- Воля.
- "Turbopen", і значення одне - Я пишу, зробіть моргул.
Шукаємо колоду в лісах
746877
Зайдіть наш журнал в чотири частини ... навпіл і знову навпіл ...
Вирізаємо серцевину від отриманих стовпів ... навіть якщо колода в снігу кладемо посередині вона буде сухим!
Ми збираємо наші стовпи в початковому положенні.
р.
... ми зв'язуємо дріт знизу, але не щільно, так що є проміжок між стовпами. Покладаємо дві палички або чіпси між стовпами, тим самим збільшуючи зазор. Щоб отримати повітря в ...
437592 р.
р.
Ми робимо те ж саме з вище...
р.
... ми отримали отвір в колоді, там фаршировані чіпси, які вирізати з ядра ...
Ми кладемо спеціальне прибирання, у мене є туалетний папір, відварений в парафіні. Можна залити в центр і рідину для запалювання.
Згорнути всю річ...
Все про вогонь! На цьому дизайні можна варити чай спокійно! одна з імен її чаю плуг ... або покласти каструлю і обсмажити, якщо є жито:
Р
Це краще привезти воду з вами.
PS: Я сподіваюсь, що це керівництво буде корисно для всіх туристів, виживання і любителів на відкритому повітрі!
Всі нормальні люди сидять вдома, коли він холодний. І тільки найсвіжіші в лісах shook ... . . :
р.
Джерело: рибальська сітка