До Ізраїлю

Сьогодні я хочу розповісти про Ізраїлю. Автор продовжив трохи менше тижня і зумів відвідати всі цікаві регіони. Тель-Авів, Єрусалим з висоти, в'язаної стіни, Мертве море і багато іншого.

До Ізраїлю багато людей сказали мені, що важко потрапити на дах - озброєна безпека, багато скатертин поліції та інших шармів. По суті, все вийшло дуже легко: для всіх 5 зіркових готелів, прохід не буде проблем, і 1-2 охоронців на обов'язкові для будівельних майданчиків, які залишають свій пост вночі.

Давайте знайомитися з містом. Тель-Авів розташований на східному узбережжі Середземного моря, взимку тут є тепла і дощова. Кращий час для відвідування міста листопад і на початку грудня.

Утворено у квітні 1950 р. шляхом об’єднання порівняно молодого міста Тель-Авів з древньою містом Яффи.

Готелі та офісні будівлі на Середземному морі:

Тель-Авів – найбільш еклектика міст Ізраїлю. Сучасні хмарочоси вздовж Ayalon Highway coexist з одно-двоповерховими будівлями першої половини ХХ ст. в Neve Zedek області, багатими районами північного Тель-Авіва з повітами старої Тагани Мерца (міський автобусний вокзал), готелями та пабами на середземноморському морському узбережжі з офісами бізнес- та технологічними центрами.

Напередодні виходу на Єрусалим, вони вирішили отримати на найвищу будівельну ділянку Ізраїлю. Висота будівлі становить понад 150 метрів, для Москви це смішно, але для Тель-Авів це хмарочос.

Переглянути з найвищої будівлі в Тель-Авіві:

р.

Ієрусалим є древнім містом на Близькому Сході. Столиця держави Ізраїлю з 1949 р.; з 1967 р. Ізраїль контролює всю територію міста. Ізраїльський суверенітет над східною частиною міста і статус всіх Єрусалимів як столиця Ізраїлю не визнається значною частиною міжнародної спільноти. Це святе місто для трьох абшанських релігій - юдаїз, християнство та Іслам.

На фото одного з мусульманських свят є купол Рокового меча:

Моски і християнські храми. Якщо ви подивитеся на місто з туристичної сторони, це багато разів багатіше, ніж Тель-Авів. У топах більшості соборів розміщені платні оглядові колоди. Також на більшості дахів, розташованих в центрі старого міста, є ресторани, які можна легко дістатися.

У Тель-Авіві я зустрів великий хлопець імені Олексія, який привітав до Ізраїлю кілька тижнів тому для постійного проживання. Він не тільки домовився зі мною, щоб піднятися і їздити в Ізраїлі, але і написав власному місці. Дуже дякую! Хто піклується, він працював у Нике на довгий час і ми маємо взаємні знайомства в цій компанії.

Р

У центрі Тель-Авів ми пішли в Єрусалим.

Моски і християнські храми. Якщо ви подивитеся на місто з туристичної сторони, це багато разів багатший, ніж Тель-Авів, з боку скелелазень - тут немає ніде, вершини більшості соборів оснащені платними оглядовими колодками. Також на самих дахах, розташованих в центрі старого міста, є ресторани, в яких можна легко дістатися.

Випаювання стінки. У верхній частині його заготовляють брусовим дротом і з території арабських чвертів підхід до нього суворо регулюється. Араби використовуються для кидання каменів у верхній частині стіни.

Габаритний зображення

Дом Божої Матері.

94568029

Центр старого міста ділиться на дві частини, єврейські та арабські. Всередині міста знаходиться контрольний пункт ізраїльської армії. Арабські частини можна отримати лише за спеціальними днями, коли він відкритий для туристів, в звичайний час проходження заборонено, військового розгортання.

Алейса Єрусалим, трохи хлопець в арабській мові відправив мене в ас. Неприємний відтінок залишився для відпочинку свого життя.

Араби в місті майже половина населення, всі роботи на ринках або таксі. Ізраїльський уряд не дозволяє їм утримувати громадську службу.

Наша ніч в Єрусалимі. На ніч в місті є багато вологості і протягом 10-15 хвилин всі ваші речі, включаючи спальний мішок, стають вологими. Щоб уникнути змочування нашого одягу, нам довелося спати під сонячними панелями. Білі бочки водонагрівачів стоять на всіх дахах ізраїльських будинків, а Палестинська частина на всіх дахах – чорні танки водосховища. У цих бочках вода перекачується з підземних дощових резервуарів (в тих рідкісних моментах, коли дощів) і від сантехніки, коли євреї відкривають кран. З чорних танків на дах можна легко розповісти, що ви залишили територію євреїв і ввели арабський квартал.

Євреї мають свято, що називається Шаббат, в Юдаїзі - сьомий день тижня, на якому Команди Тори дотримуються від роботи. з 17:00 П'ятниця в 17:00 Субота, міста вимирають, магазини не працюють, залізничні станції все, навіть аптеки і поліцейські станції.

Арабське життя кип'ятіння, ринки та магазини працюють для задоволення туристів.

Це Палестина, на жаль, замість того, як я пішов до Дедревського регіону, де пізніше я перетнув кордон і прийшов до Йорданії.

49308634

На шляху до Мертвого моря він подивився в Мада, як нормальний хлопчик врятував 700 рублів і піднімався вгору на нозі.

Масада є давньою фортецею з південно-західного узбережжя Мертвого моря, в Ізраїлі.

У 66 р. Ад. Масаду було захоплено повстанцем Зялотом, а руйнувався римський гарнізон. У 67 А.Д., Сікарій, представники радикальної партії, які привели повстання проти римлян, що призвело до довгої єврейської війни, оселилися в Мада. У 70 CE, після захоплення Єрусалиму римськими легіями, Мада була останнім міцним Відповідачі фортеці становила тисячі осіб, в тому числі жінок і дітей, але вони провели Масада ще три роки.
Про дев'ять тисяч рабів привели дороги і перевозили землю, щоб спорудити обсади навколо фортеці і об'єктів для кинутих машин і загартованого рами. Коли римляни зуміли встановити вогонь на додатково побудовану внутрішню оборонну стіну Сікарі, що складається з дерев'яних балок, доля Мада була вирішена.

Згідно з Йозефом, на ніч 15-го Нізана, Ельзар бен Яр подарував слов'янську мову євреї і закликав їх померти як вільні чоловіки, воліючи смерть болючим і благним рабством.

960 бджільництва Євреї вводять вогонь в фортецю і вчинив суїцид. Усунено останню сидіння єврейської опори. На території Масади розташувався римський легіон.

Мертве море - це неймовірно красиве і прохолодне місце, на жаль, найкрасивіші райони мають 5-зіркові готелі з величезною кількістю російських туристів. Якщо ви зробите їх, то це, мабуть, одне з найхолодніших місць, які я коли-небудь був.

Рівень води в Мертвому морі становить 427 м нижче рівня моря і падіння на рівні близько 1 м на рік. Земельна ділянка на Землі. Мертве море - один з найсоліших органів води на Землі, що досягається 340-350 ‰. Довжина моря - 67 км, ширина - 18 км, ширина - 377 м.

Ось як Ізраїль закінчився. Це паркан, який відокремлює Ізраїль і Йорданію, і в принципі, можна легко перехрестити кордон на нозі, але як я сказав, що кожні 15 хвилин, вертоліт летить навколо площі і виглядає для позоляторів. Після того, як море я пішов в Ейлат, де я перехрестив кордон на підніжжя до Йорданії і пішов до Петра. Візи в області безкоштовні, хоча податок на вихід 100 келів необхідно сплатити до Ізраїлю.

Джерело: raskalov-vit.livejournal.com