817
Футбол прогноз / прогноз
Різдво приїжджає. Робота 2013 по завершенню. Побачимо, що в минулому і спробуйте прогнозувати майбутнє.
Ви повинні бути обережні з цим, тому що після того, як присудити громадянам запам'ятається, знайти і зробити задоволення від нього.
Найвідоміша цитата, ймовірно, походить від Томаса Ватсона, голова IBM, який в 1943 році сказав: «Я думаю, що є кімната на світовому ринку, можливо, всього п'ять комп'ютерів. й
Не варто гасити Ватсон, бо 1943 р. - Курська дуга, битва Сталінграда, вона не була до комп'ютерів.
Ви можете пройти ще більш глибоку історію, сказати, в 1927 році, коли перший звуковий фільм The Jazz Singer – “Jazz Singer” був випущений на екранах, граному Al Jolson, народився Asa Yolson з країн Балтії.
Багато зеалотів і поціновувачів кіноарту не люблять це нововведення. Засновник Warner Brothers, пан Warner, сказав в той час, «Чому потрібно почути акторів?» ?
У 1905 році редактор поважної та відродженої газети The Times розповів про модні літаки: «Всі спроби штучної авіації не тільки життєздатні, але, з чисто інженерної точки зору, допущених до збою. й
З останніх прогнозів я згадував економічні прогнози, які встановлюють ціни на нафту на верхній межі $55. До розпаду ринку нерухомості в США експерти прогнозували збільшення вартості принаймні 6 відсотків.
Стів Чен, творець сайту Utube. У березні 2005 року він скаржав, що на його сайті було 50 відео, серед яких було кілька цікавих. На сьогоднішній день в Utube за місяць відвідується мільярди відвідувачів. Креативна ставка, кожен місяць завантажує 6 мільярдів годин відео (це майже година для кожного мешканця землі).
Кожна хвилина, 100 годин нового матеріалу з'являється на сайті, з найпривабливіших з-за кордону США. YouTube використовується в 61 країнах, в кожній мові.
Але тут є кілька довгострокових прогнозів Футуриста Артура Кларка, які в 1945 році запропонували систему геостатичних супутників Землі для глобального спілкування. Це реальність сьогодні.
Згідно з іншими прогнозами, квантовий генератор буде винайдений в 2010 році, вилучення енергії з зовнішнього простору. Не всі (або класифіковані).
У 2014 році почнеться будівництво першого орбітального готелю. Я ще не чув.
2015 – Дешеві синтетичні Золота настає.
У 2016 році всі поточні грошові одиниці перестануть існувати, а мегават-годину стануть блоком обміну.
Я уявляю, як заробітна плата дасть мегават за години, вони будуть платити за огірки і сметану на ринку, і візьміть зміни в хвилину або ват секунд.
Джерело Ваш текст за посиланням. й