10-поверховий дерев'яний будинок

Багато з нас люблять будувати хати і деревні будинки як діти, а потім мріяти про життя в них. Американський горобець Бургс зробив нашу дитячу мрію справжній і побудований майже на десятиповерховій дерев'яній хмарці навколо величезного білого дуба! Кілька інших дерев тримати цю дивовижну структуру разом. Давайте побувати в цьому столярі. Horace Burgess є мешканцем типового американського міста Crossville, Tennessee. А сам Гораце досить типовий для одноповерхової Америки: завісна сорочка для виходу, автомобіль - пікап вантажівка. Будинок Гораса знаходиться поруч з небом. Товсті роки тому він мав бачення, в якому Бог прийшов до американського і сказав йому, щоб побудувати будинок дерева.

Прийміть деревобудин непросто. Географічні координати відомі, але громадські візити були заборонені на рік тому, згідно з рішенням місцевого пожежного маршала, органи вважають дерев'яний будинок пожежною небезпекою. Але я хочу, щоб отримати там, так що я знайшов телефон Маршала і сказав йому. Він був очевидним, що він не був дуже щасливий з прийняттям, будинок і його власник сподобалося. І сказав він, "Я не можу забороти вас піти туди, це приватна територія, запитати власника." З цією метою він прийшов з міста.

Будівля дивовижна. Так не будується навколо дерева, це дерева, які виростають з неї.

У будь-який час доби були відкриті ворота до будинку, і кожен може приїхати сюди. «Я побудував для всіх. Це будинок Божого дерева. Він переглядав його, Horace коментує.

Дошки і нігті - всі речі. Проте цвяхи витратили 258 тис. штук!

Майже кожен з тисяч дощок має якийсь напис. Відвідувачі залишають їх, і не розуміли. Перший, у вигляді мідної пластини на першому поверсі він зробив себе. Його імена батьків надруковані на ньому.

Пенттер ніколи не підрахував скільки квадратних метрів у своєму будинку. Але він думає про тисячі. Десять поверхів, кожен близько трьох метрів. У будинку більше восьми десятків номерів! Великий, де можна жити і дуже мало, де тільки діти і грати приховати і шукати.

Зал знаходиться в декількох поверхах. Це справжня церква всередині і це все з дерева. Вівтар, великий хрест, незамінні лавки. При бажанні лавки знімаються і церква перетворюється в баскетбольний суд. На балконах є також магазини.

Церква, до речі, діє, хоча не офіційна. Є свобода релігії в Америці, і кожна людина може створити храм. Є тисячі і тисячі людей в країні, більшість з них християни, але вони не мають зв'язку з офіційною Католицькою Церквою. У каплиці всередині дерев'яного будинку було одружена 26 пар.

Дерев'яні скульптури з зображенням сцени нації.

Один поверх виглядає як класна кімната. В першу чергу я думав, що це недільна школа, але це було цікавіше.
Я купив їх на аукціоні. Я хотів цей ретропарт для мого онука, швидкість була тільки чотири долари. Ну, я зробив. Horace коментує.

Виявилося, що лот складається з цілого класу старих меблів. Після того, як витратили чотири долари, пан Бургс став власником такого багатства скульптур, що зображує сцену нації.

Будівництво будинку ще незакінчена. Планований і ліфт, також дерев'яний, з ручним управлінням. Люди з обмеженими можливостями або літніми людьми можуть приїхати до церкви. Вони завжди думають, що це Америка.

10-поверховий дерев'яний будинок , Україна

Для тих, хто молодший і болдер, є ліфти. У будинку багато прихованих кутів і «Основні яйця». Знімаючи кришку, що вдається в нормальному підлозі, Horace розкриває те, що там було приховано: люка і полірована рампа швидко спускаються до нижнього поверху.

За всю дивність будівлі, його творець не дає враження від божевільного. Але людина чітко живе у світі. Ісус сказав йому уві сні. Правда, щоб розкрити значення, що є Horace все ще не виходить, але головне, що є формула.

169840

Ззовні, при перегляді з певного кута дерев'яний будинок схожий на величезний корабель з палубами. Що ще раз підтверджується божественним компонентом проекту: його можна інтерпретувати як Ноах Арк.

10-поверховий дерев'яний будинок р.

Домашні гойдалки. Канати прив'язані майже до самої покрівлі, амплітуда гойдалки становить 15 метрів. Всі гойдалки!

Одного разу на дверцятому з'явився чоловік. Він не любив Ісуса. Ведуться теоретичне обговорення двох чоловіків, які перетягують на ніч. Відчуження жили тут протягом трьох років, в цьому дуже кімнаті. Цікаво, що пізніше вони практично не спілкувалися, хоча лобгер допоміг Гора з будівництвом. Він зникнув як раптом, як він з'явився.

У 2013 р. розпочалася два десятиліття після будівництва, будівля введена до Книги рекордів Гуіннесса як найбільшого і високорослого деревобудування.

Він допоміг друзям і незнайомцям. Наприклад, одна з підлог займає дерев'яні скульптури, що зображують останню вечерю.

На жаль, роки відіймають черепа і деякі статуї.

Щоб зберегти будинок від осені, гора дивиться. Нові дошки забиваються тут і там.

10-поверховий дерев'яний будинок Р

Ми піднімаємо вище і вище і досягаємо даху будівлі. Залишилося долати пару підлог і дістатися до вершини вежі, яка також є дзвіницею. Роль дзвоників виконує старі великі бальони, в яких зберігається вуглекислий газ.

Солярій. Ви можете заспівати! Це дійсно найсвіжіші місця в районі. Я прийшов тут взимку, будинок особливо холодний, вітер продувається через. Збудував цей балкон для дружини. З нею він відсвяткував круглу річницю весілля.

Я думаю, що це чудово, коли люди підтримують один одного. Я не знаю, чи є моя дружина.

Тексти пісень, а це означає: Ви йдете до вежі і ви бачите, Ісус! Назва подається з травою, чагарником, а влітку також прикрашають квіти.

Невидима рука або просто віра і красива легенда? Від того, як ви вірите в Бога, кожен вирішує для себе. У будь-якому випадку, Horace зробив щось велике, що залишить за ним на планеті.

Джерело: macos.livejournal.com