Це хороша новина для людей, які змушені жити з протезами, тепер вони матимуть можливість стати власником біонічного водонепроникного протеза. Даррен біонік водонепроникні зубні протези, ви не можете видалити для того, щоб прийняти душ.
Відключений Darren Pugh був обладнаний найсучаснішою кінцівкою світу, яка є першим у світі, щоб мати повністю водонепроникну властивість.
Біонічна кінцівка може бути занурена в воді, і ви навіть можете купатися з ним.
Даррен Pugh купив X3 Genium для £ 58,000 і створив відсутні кінцівки з технологією.
"Чому я мав душ з старим NHS піт, я повинен мати можливість мити на одній нозі", - сказав Даррен Пуг, тридцять-сім, ліва нога була ампутована сім років тому після аварії, що за участю свого мотоцикла.
«Ново я сподіваюся спробувати нові хобі, як каякінг і струмінь катання». У мене є відпочинок в Іспанії скоро, де я буду витрачати його з сім'єю, і я дуже багато шукаю вперед, коли я можу плавати.
Простетик використовує ті ж технології, як Wii, що дозволило Даррену Пуг, з Плимуту, щоб пройти з природною гайкою. Матвія Hughes, Ортопедична дорсетська ортопедія, яка встановлена кінцівка, сказав: "Це як SAS простетика ніг в світі."
Джерело: Eco-portal.kz